Anahtar Kelimeler:

Piknik Yapan Aileye Köpekler Saldırdı

Piknik Yapan Aileye Köpekler Saldırdı

Bahşılı’da piknik yapan bir aileye iki çoban köpeği saldırdı. Köpeğin saldırısı sırasında filmlerde gördüğü yöntemleri uygulayan Vahdettin Öktem, kendisini ve ailesini kurtardı.

Çoban köpeğinin saldırısına uğrayan ve avuç içlerinden, kollarından ve göğsünden yaralar alan Vahdettin Ökten kendi aracı ile o halde Yüksek İhtisas Hastanesine giderek tedavisini yaptırdığı öğrenildi. Yaşadığı olayı dehşet içerisinde anlatan Vahdetin Öktem olayı şöyle anlattı: “Eşimle birlikte Doğanay Mahallesindeki ormanlık bölgeyle pikniğe gittik. Arabadan 100 metre uzaklaştık ki çoban köpeği sürünün yanında havlayarak bize doğru gelmeye başladı. Eşime sen arabaya koş ben onu kovalarım diyerek eşimi gönderdim. İki çoban köpeği 600-700 metre uzaklıktan sanki beni parçalayacak gibi hırsla üzerime doğru geldi.

15 dakika mücadele ettik

Bir filmde görmüştüm, köpek saldırdığında önce sol kolumun dirsek kısmını ağzına doğru uzatarak öbür elimdeki küçük çakı bıçağını köpeğe sapladım. Köpek bu seferde bıçağı tuttuğum elime saldırdı. Kolumu ısırıp sallamaya başladı. 15 dakika mücadele ettik. Sonra boynunu iyi sıkmışım ki beni bıraktı ve kaçtı. İyi ki diğer köpekler saldırmadı. Her tarafım kan revan içinde kaldı. Bu çoban köpekleri ilçede başkalarına da saldırmışlar ama kimse şikâyet etmiyor. İlçedeki yetkililere bu soruna bir çözüm bulmaları için şikâyette bulunacağım.”

 



  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli