Anahtar Kelimeler:

Ailesi İçin İnşaatlarda Çalışmaya Razı

Ailesi İçin İnşaatlarda Çalışmaya Razı

Kırıkkale’nin Karşıyaka Mahallesi’nde ikamet eden Büyükünlü ailesi yetkililerden yardım bekliyor. Baba Ramazan Büyükünlü ve 3 çocuğu hastalıkla mücadele ediyor. Anne Şengül Büyükünlü ise eşi ve çocukları için her işte çalışacağını gerekirse inşaatlarda bile amelelik yapacağını vurguladı.

ALTI AYDA BİR 600 TL

Altı ayda bir 600 TL engelli maaşı alan Baba Ramazan Büyükünlü siroz hastalığı ile mücadele ediyor. 12 yaşındaki Alev Büyükünlü’nün kalbi delik, 14 yaşındaki Ufuk Büyükünlü’nün ve 3 yaşındaki  Ömercan Büyükünlü ise bronşit tedavisi görüyorlar.

Kırıkkale Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından temin edilen inşaat malzemeleri Büyükünlü ailesine yeni bir umut verdi. Evin yapımı için yetkililerden yardım talep eden Büyükünlü ailesi destekte bulunan ve bulunmayan herkese teşekkür etti.

AİLESİ HASTA

Eşinin siroz hastası olduğunu çocuğunun ise kalbi delik olduğunu belirten anne Şengül Büyükünlü, diğer iki çocuğunun ise nemli evde yatmaktan dolayı bronşit olduğunu dile getirdi. Yetkililerden iş isteyen anne Büyükünlü, elinden her işin geldiğini gerekirse inşaatlarda bile çalışacağını söyledi.

 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli