Anahtar Kelimeler:

Polislerden Sigara Denetimi

 Polislerden Sigara Denetimi

Yeni çıkan bir yasa gereği bundan sonra polisler de sigara denetimi yapacak. Kırıkkale’de polislerin dünden itibaren sigara denetimi yaptığı gözledi. Polisler tek tek dükkanları dolaştı…

Tek Tek Dolaştılar

Sabah saatlerinde Zafer Caddesi’ne çıkan polisler dükkanları tek tek dolaşarak sigara içilip içilmediğini kontrol etti. Dükkanlara giren polisler sigara kontrolünde bulundu. Sigara içilmediğini görünce yasaya uyulmasını isteyen polisler, uyulduğunu görünce teşekkür ve tebrik edip çıktı. Sigara içilen dükkanlara ise hem uyarı yapıldı ve hem de ceza uygulandı. Polisleri karşılarında gören dükkan ve mağaza sahipleri şaşırdı.

 

Polis Yasayı Uyguluyor

Ellerinde yazılı evraklar olan ve polislerin de artık sigara denetimine çıktığını söyleyen görevliler, itiraz edenlere evrakı gösterdi. Polislerin düzenle olarak sigara denetimi yapacağı bildirildi. Uygulamaya dün başlanırken, işyerlerinde sigara içilmemesi önerildi. Ceza yemek istemeyenlerin sigara yasağına uymaları tavsiye ediliyor. Polisler görevlerini yaptıklarını söylerken, yasa konusunda hassas olunmasını inerdi.

 

 



  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu