Anahtar Kelimeler:

Freni Boşalan Vinç, Balkona Uçtu

Freni Boşalan Vinç, Balkona Uçtu

Kırıkkale’de İzmir caddesinde Vinç şöförü aracın kontrolünü sağlamayarak aracın kaymasına neden oldu. Freni boşalan Vinç bankanın hemen yanında bulunan bir apartmanın balkonuna uçtu.

VİNÇ KİRALANDI

Ziraat bankası tadilat nedeniyle Kırıkkale merkezde bulunan banka şubesini boşaltmaya başladı. Boşaltma işlemleri devam ederken banka yönetimi banka içerisinde bulunan dev jenaratörün banka şubesinin yeni yerine taşınması için bir vinç kiraladı. Öğle saatlerinde trafiğin olmadığı bir saatte Bankanın arka giriş kapısına Halil Kılıç yönetimindeki vinç geldi.

APARTMANIN BALKONUNA UÇTU

Cadde vinç geleceğinden dolayı trafiğe kapatıldı, Vinç şoförü Halil kılıç vinci geri geri bankanın arka giriş kapısına götürmeye başladı. Tam bu sırada zemini ıslak olan beton yolda vinç kayma yaptı. Vinci toparlamaya çalışan Kılıç bunu başaramadı. Dev vinç bankaya giriş yolunun kenarında bulunan apartmanın balkonuna uçtu.

ÖLEN YA DA YARALANAN OLMADI

Tesadüf eseri kimsenin bulunmadığı kazada ölen ya da yaralanan olmazken vinç şoförü şoka girdi. Apartman sakinlerinin şaşkınlıkla izlediği kazada tesadüf eseri balkonda kimsenin bulunmaması büyük bir facianın önüne geçilmiş oldu.

Olay yerine gelen ekipler balkona uçan vincin çıkarılması için iki büyük vinç çağırdı, çağrılan vinçler saatler süren uğraşın ardından vinci düştüğü yerden kurtardı.

 

 



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli