Anahtar Kelimeler:

Vatandaştan Tam Not

Vatandaştan Tam Not

Emniyet Müdürlüğünün yıl içerisinde başlattığı huzur toplantıları programları aralıksız devam ediyor.

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü birim amir ve müdürleri ile Kırıkkale’nin mahalle ve Okul Kahvehane, Lokallerde toplantıların yapıldığı yerlerde polisle vatandaş kaynaşmasın bir adresi’de, Kırıkkale Merkez okullardan Hanımeller İlköğretim Okulun toplantı salonunda sürdü. Toplantıya çok sayıda veli ve okul aile birliği. Öğretmenlerle Mahalle muhtarları, Emekliler derneği başkanı ve yönetim üyelerinde bulunduğu toplantıda çok soru ve cevapların aldığı etkili bir toplantı gerçekleşti.

Halkın Polise Bakış Değişti.

Kırıkkale İl Emniyet Müdür yardımcısı Bünyamin Uçku, Kırıkkale halkına hizmet etmekten mutlu oluğunu ve vatandaşlardan halk huzurunu sağlanması için olumsuz görülen her olayın ihbarı için 155 polis hattını aramalarını bildirdi. Emniyet Amirliği Toplum destekli Polis uygulamalarını Emniyet Amiri Adnan Kavak Polisin yaptığı uygulamaları slâyt gösterili anlattı.

Hanımeller toplantı salonundaki çok sayıda velinin söz aldığı toplantıda en çok gündem oluşan konular. Okul önlerindeki güvenlik tedbirlerin oluşması. Madde bağımlı kişilerden rahatsız olduklarını, Okulun Eski samsun anayolun yanında olmasından dolayı okula gidip gelen öğrencilerin trafik kazasında Hayatını kaybetmesinde dolayı huzurlu olmadıklarını belirttiler. Okulun yanındaki anayola  altgeçit yapılmasını   isteyen veliler ,Polisin artık vatandaşla iyi ilişkilerde olduğunu bu toplantıları yapılmasından dolayı da teşekkür ettiler.

 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli