Anahtar Kelimeler:

529 Öğrenci Bugün Giydirilecek

529 Öğrenci Bugün Giydirilecek

Kırıkkale Keskin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Keskin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle hazırlanan Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında ailelerinin maddi durumları iyi olmayan 529 öğrenciye giyim yardımı yapılacak. Giyim yardımlarının içerisinde mont, bot, kazak gibi kışlık elbiseler bulunuyor.

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Tema Mağazacılık Hizmetleri A.Ş. Firması tarafından ayni giyim yardımı yapılacak öğrencilerin okullarda müdürler tarafından seçilmesi bekleniyor. Dün LC Waikiki marka giyim yardımlarını Keskin Kaymakamlığında teslim alan okul müdürleri, giyilecek yardımları okullarına götürdü.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Atıf Ceren “Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında okul müdürleri ve sınıf öğretmenleri tarafından hazırlanan ailelerinin maddi durumları iyi olmayan 529 öğrencimize giyim yardımı yapılacak.

Bu konuda yardımlarını esirgemeyen LC Waikiki Firmasına teşekkürlerimizi ifade ediyoruz. Ayrıca başka iş adamlarının da LCW firması gibi duyarlı olmasını bekliyoruz” diye konuştu. Yardımların bugün dağıtılacağı belirtildi.

 

 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli