Anahtar Kelimeler:

Sulakyurt'ta Sevindiren Sözleşme

Sulakyurt

Hizmet-İş Sendikası Kırıkkale Şubesi önceki gün Sulakyurt Belediyesi ile işçilerin maaşlarında yılın ilk altı ayı % 6, ikinci altı ayı % 6 olmak üzere %12’lik maaş artışını kapsayan bir sözleşme imzaladı.

 

TARAFLAR ANLAŞTILAR

Sulakyurt Belediyesinde çalışan 26 işçi personelin merakla beklediği maaş artışı ile ilgili sözleşme Belediye yöneticileri ile Hizmet-İş Sendikası yöneticileri arasında gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda neticelendi. Belediye Başkanı Ali Şahin ve belediye yöneticilerinin yanı sıra Hizmet-İş Sendikası Başkanı Celal Yünlü ve sendika yetkililerinin gerçekleştirdikleri görüşmelerde, işçi maaşlarına Kasım 2010 tarihinden geçerli olmak üzere yüzde 6 + yüzde 6 olmak üzere toplam yüzde 12’lik zam yapılması kararlaştırıldı.

 

BAŞKAN’A TEŞEKKÜR

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen görüşmede işçilerin maaş ve sosyal hakları konusunda gösterdiği hassasiyetten dolayı Sulakyurt Belediye Başkanı Ali Şahin’e teşekkür eden Hizmet-İş Sendikası Başkanı Celal Yünlü ve Hizmet-İş Sendikası yöneticileri, ilçede yapılan çalışmalarla ilgili de görüş alışverişinde bulundular. Bir yıl geçerli olacak ve işçilerin yüzünü güldürecek sözleşmenin altına Belediye Başkanı Ali Şahin, Muhasebe Müdürü Selman İçen, Sendika Başkanı Celal Yünlü ve Şube Sekreteri Ahmet Uca imza attılar.

 

 



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu