Anahtar Kelimeler:

Yeliz Halter Milli Takım Kampında

Yeliz Halter Milli Takım Kampında

Yeliz Şençan " Ülkemi ve Kırıkkale’yi en iyi şekilde temsil ederek en büyük arzum şans bulursam Avrupa şampiyonasında bayrağımızı göndere çıkarmaktır"

Kırıkkale Polisgücü Halter takımında son yıllarda başarıdan başarıya koşan ve kentimizin sesini gerek yurt dışında, gerekse yurt içinde duyuran Haltercimiz Yeliz Şençan Çorum da başlayan milli takım aday kadrosuna çağrıldı.

İki ay süreli olarak yapılacak kampa imkânsızlıklar içinde giden aynı zamanda Hacı Hidayet Doğruer Hastanesinde güvenlik görevlisi olan Yeliz Şençan “Ülkemi ve Kırıkkale yi en iyi şekilde temsil ederek en büyük arzum şans bulursam Avrupa şampiyonasında bayrağımızı göndere çıkarmaktır. Çorum da yapılacak milli takım kampında kendimi en iyi şekilde hazırlayarak başarılarımı bir yenisi eklemek için elimden geleni yapacağım. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın benden desteklerini esirgemeyen başta Kırıkkale Emniyet Müdürümüz Kadri Kartal ve Antrenörüm Cemal Boyacı ya ne kadar teşekkür etsem azdır. Kendilerini mahcup etmemek için elimden geleni yapacağım” dedi.

75 kg da piste çıkan Yeliz Şençan’ın Avrupa 6. lığının yanı sıra Kıbrıs da birincilik ve Türkiye ikinciliği bulunurken Antrenör Cemal Boyacı ise genç haltercisi için “İmkânsızlıklara rağmen Kırıkkale de geleceğin haltercileri hazırlıyoruz. Tek üzüntüm spor camiasının gençlerimize sahip çıkmamasıdır. Genç kızımız milli takıma seçilmesi halinde daha çok başarılı olacaktır. Kendisine sonsuz güvenim var” diye konuştu.

 



  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı