Anahtar Kelimeler:

HOŞGELDİN YENİ YIL

HOŞGELDİN YENİ YIL

Kırıkkale Yahşihan ilçesi Yenişehir Mahallesinde hizmet veren özel  Bio Etik Grup Eğitim Kurumu , yılbaşını bir gün önceden düzenlenen eğlenceli programında kutladı.

 Okulun toplantı salonunda yapılan eğlenceli kutlamaya Bio Grup Müdüresi Yahşihan Milli Eğitim Müdürü,Yahşihan Halk eğitim müdürü  ve  Öğrenci velilerin ailece gelmeleri çok dikkati çekti.

Engelli çocukların öğrenim alabilmeleri için açılan Özel Bio Etik Grup Eğitim Okulunda bugün tan bir karnaval görünümü yaşandı. Oyunlar oynandı halaylar çekildi Yaş pastaların kesildiği etkinlikte Tekerlekli sandalyede olsalar dahi o çocukluklarını coşkuyla eğlenerek  yaşadılar.  

Engelli çocukları bulunan ailelerin yüzlerindeki gülümsemeyi unutmak mümkün değil.Bir veli ise  “Bio Etik Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi’nde  9. yaşında bir kızım var. Kızımın ağır zihinsel engelli ve konuşma özürlülüğü var . Çocuğum eğitim alıyor eğitim kurumunun bu eğlenceyi düzenlediğinden dolayı teşekkür ediyorum.diyerek devam etti.Yaşamın kaynağı .Sevgi ise sevgi bir tutku, tutku bir amaç, amaç bir şeyleri birileriyle paylaşmaksa, paylaşmak dostluk, dostluk hatırlamaksa eğer hep aklımdasınız! Yeni yılda da dostluğumuzun daha da pekişmesi ve ebedi olması dileğimle daha nice mutlu yıllara! Diyerek ortak yılbaşı mesajı verdi.

 



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı