Anahtar Kelimeler:

Durmuş: Veli Korkmaz`ın Kırmızı Dosyası Bende

Durmuş: Veli Korkmaz`ın Kırmızı Dosyası Bende

MHP’nin yılsonu değerlendirmesi toplantısına Osman Durmuş’un açıklamaları damgasını vurdu. Durmuş, Veli Korkmaz’ın aday olması halinde dosyayı kamu oyuna açıklayacağını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Teşkilatı, 2010 yılının değerlendirildiği bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya MHP Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş’un yanı sıra Belediye Başkanları, İl Genel Meclis üyeleri ve bazı partililer katıldı.

Toplantıda ilk olarak MHP’li Belediye Başkanlarına söz verildi. Yahşihan, Delice, Balışeyh ve Kılıçlar Belediye Başkanları, 2010 yılında gerçekleştirdikleri hizmetleri anlatıp, 2011 yılına dair hedefleri hakkında bilgiler verdiler. Başkanların konuşmasından sonra MHP Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş, 2010 yılındaki Kırıkkale ve Türkiye gündemini değerlendirdi. 

Veli Korkmaz’ın dosyasını açıklayacağım

 Osman Durmuş, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’a ait kırmızı dosyanın da kendisinde olduğunu açıkladı. Durmuş konuşmasında, Kırıkkale’yi kötü yönettiğini iddia ettiği Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ı eleştirerek, Korkmaz’ın kendisinde bulunan kırmızı kaplı dosyası olduğunu ve bunu milletvekili adayı olunca açıklayacağını söyledi.

 

BODUR CİNAYETİ AYDINLATILMALI

 

MHP’li Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bodur’un öldürülmesi olayı ile ilgili olarak açıklamalar yapan Milletvekili Osman Durmuş” Bodur’un cinayeti ile ilgili İç İşleri Bakanı ve Adalet Bakanı tarafından açıklama yapmaları gerekir, çünkü;cinayetin arkasında AKP vardır” dedi.. Durmuş “Kırıkkale’de MHP’li belediye başkanlarını öldürmeye azmedenler, AKP’nin içinde olan insanlardır” diye konuştu.

 

Durmuş’un Sorulara Verdiği Cevaplar

 

Durmuş, konuşmasının sonunda gazetecilerin sordukları soruları cevapladı.

 Durmuş, genel seçimlerde aday mısınız sorusuna: sağlık durumunun şu an için adaylığa elverişli olduğunu söyleyerek adaylık sinyali verdi.

MHP’nin kamuoyuna yansıyan anketlerde baraj sorunu olduğunun gözüktüğü yönündeki soruya ise Durmuş: bu anketlerin AK Parti’nin bir oyunu olduğunu iddia etti.

Kamuoyunda OSMAN Durmuş MHP’den birinci sıra aday olursa AKP’nin 3 çıkartacağı sorusuna ise Kırıkkale’de MHP’nin ölüsü bile 1 milletvekili çıkartır diye konuştu.

Soruların sonunda değerlendirme yapan DURMUŞ MHP’de benim haricimde 2milletvekili çıkartacak aday olursa bende seve seve yerimi veririm dedi.

 

 

 


 

 



  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu