Anahtar Kelimeler:

AK Parti'de Birlik Ve Beraberlik

AK Parti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığına atanan Mehmet Demir miting havasında basın açıklaması yaptı. Birlik ve beraberlik mesajı veren AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, 12 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde Kırıkkale’den 3’te  3 yapacaklarını söyledi.

AK PARTİ SEVDALILARI              

AK Parti İl binasını önünde yapılan mitinge Kırıkkale Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Özbayrak, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mürsel Akçay, İlçe, Belde Belediye Başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Açıklamada, il başkanı adayları tek tek konuşma yaparak AK Parti sevdalısı olduklarını ve Mehmet Demir’in yanında olduklarını söylediler. Yapılan basın açıklamasında konuşmacıların sözü sık sık alkışlarla kesildi.

3’TE 3 YAPACAĞIZ

Kırıkkale Milletvekili Mustafa Özbayrak, İl başkanlığı için Genel Merkezin bu şehri bilen bu şehirde emeği geçen herkesle istişare yaptığını ve Mehmet Demir’i AK Parti İl Başkanlığına seçtiğini söyledi.  AK Parti’de mücadelenin söz konusu olmadığını vurgulayan Özbayrak, “Herkes bizim arkadaşımızdır. Atanamadım diye kimse çekip gitmedi.

Bu bir bayrak yarışıydı. Bir arkadaşımız bu işi göğüsledi. Yaklaşık 1 ay sonra maraton koşumuz başlayacak. 2011’de genel seçimler var ona hazırlanıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisindeyiz. 3-0 ile anlımızın akıyla çıkacağız. Bütün partililerimizin yönetime destek vermesi gerekiyor”

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

İstanbul’da olmasından dolayı mesaj gönderen Kırıkkale Milletvekili Vahit Erdem “Daha önce Ak Parti Kırıkkale İl başkanımız olarak görev yapan Mehmet Demir, Teşkilat Başkanlığının yaptığı değerlendirme sonuçları ve Başbakanımızın kararı ile yeniden AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı görevine uygun görülmüştür.

Kendisini huzurlarınızda tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Bu önemli görevi üstlenen Mehmet Demir’in geçmişte elde ettiği siyasi tecrübe ve kazanımlarla bu kritik dönemde çok daha faydalı, etkili ve toparlayıcı bir fonksiyon icra edeceğine inanıyorum. Bizler ve tüm partililerin kendisine destek olması büyük önem taşımaktadır. Benim üzerime düşen her çeşit desteği sağlayacağımdan emin olmanızı istiyorum”

ENGELLERİ AŞACAĞIZ

Uzun bir aradan sonra tekrar AK Parti Kırıkkale İl Başkanı olarak göreve geldiğini dile getiren Mehmet Demir, “AK Partimizi 2011 seçimlerinde sizlerinde desteği ile zirveye taşıyacağız. Hepimize görevler düşüyor. 2011 seçimleri AK Parti’nin kuruluşunun akabinde ki seçimlerden daha da önemlidir.  Bu gücü hazmedemeyen çevremizdeki insanlar bunun önüne engel koymak isteyecekler. Bizlerin çalışmasıyla bu engelleri aşacağız ve daha da ileriye götüreceğiz”

TÜRKİYE’NİN MERKEZ PARTİSİ

AK Parti İl Başkanlığı düşüncesinin olmadığını söyleyen Demir, “Genel Merkez bizi her zaman istişare için çağırıyorlar. Sonuçta beni İl Başkanı olarak seçtiler. Aday adayı olarak ismi geçen herkese teşekkür ederim. Bu iktidar bu ülkeye uzun yıllar görev edecektir.

Referandumda yüzde 70 oy aldık. Buda 3-0 demektir. Teşkilatımızla istişare ederek Kırıkkale’de seçim kabiliyeti yüksek bir teşkilat oluşturmayı amaçlıyoruz. Çünkü bu parti sizin olsun benim olsun mantığından çıkaracağız. Herkesin fikrine sahip çıkacağız. Bir kişi bile bizim için çok önemlidir. Bizler Türkiye’nin Merkez Partisi’yiz.

BODUR CİNAYETİNİ KINIYORUM

‘Kırıkkale’nin adını, Kırıkkale’nin siyasi seviyesini bu kadar aşağıya düşürmeye kimsenin hakkı yoktur’ diyen Demir, “Memduh Bodur cinayetini şiddetle kınıyorum. Memduh Bodur’un resmi benim büromda duruyor. Bunu bir parti çalışması adına getirmenin hiçbir manası yok.

İçişleri Bakanı Beşir Atalay ise en değerli Bakanlarımızdan birisidir. Herkes üslubuna dikkat etmelidir.  En kısa zamanda seçimlerimizi yapacağız. Partimizi en üst seviyeye getireceğiz”

AK PARTİ İÇİN GÖREV ALACAĞIZ

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, “Burada AK Parti farkı yaşıyoruz. AK Parti olarak insanımızın her anlamdaki farklılığını biz zenginlik olarak görürüz. Kırıkkale’de AK Parti misyonunu daha iyi bir noktaya getirmek hepimizin görevidir” dedi. Eski AK Parti İl Başkanları Zühtü Aksal ve Nuh Dağdelen ise daima AK Parti için görev alacaklarını belirterek Mehmet Demir’in her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mürsel Akçay ise,  “Burada çok büyük bir heyecan ve coşku görüyorum. Bu coşku ve heyecanımız yeni İl Başkanımız ile birlikte önümüzdeki dönem Milletvekilliği seçimlerinle beraber 3 Milletvekilli ile devam eder. Bu heyecanın devamını diliyorum” dedi

 



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli