Anahtar Kelimeler:

İşçilerin Alacakları Ödendi

İşçilerin Alacakları Ödendi

Hacılar Belediyesinde çalışan işçiler yılbaşı öncesi yeni yıla paralı girdi. Hacılar Belediye Başkanı Hacı İbrahim Gündoğdu ve belediye meclis üyeleri aldıkları karar doğrultusunda önceki yıllardan kalan sendikal hakların tamamını ödedi

Ödemeleri yapıldı

Hacılar Belediyesi’nde çalışan işçilere kişi başı ortalama 5 bin ile 7 bin lira arası para dağıtıldı. İşçilere ayrıca sendika sözleşmesinde yer alan elbise ve kömür dağıtımı da gerçekleştirildi. Hacılar Belediye Başkanı Hacı İbrahim Gündoğdu, Belediye’de çalışan işçi ve memurların sendikal hakları olan ödemelerini geçtiğimiz gün gerçekleştirdi. İşçilerin sendikal hakları, kömür yardımı ve sözleşme gereği elbise ve ayakkabı dağıtımı yapıldı. İşçileri en çok mutlu eden konuların başında ise sendikal haklardan doğan ve yıllardır ödeme yapılmayan maaş farkları ödendi.

Ödeme açıklaması

Belediye yönetimi önceki dönemlerde dâhil olmak üzere sendikal haklarında yazan rakam doğrultusunda Belediye’de çalışan işçilere ortalama 5 Bin TL ile 7 Bin TL arasında para ödedi. Ödemelerin ardından gazetemize bilgiler veren Hacılar Belediye Başkanı Hacı İbrahim Gündoğdu, “Göreve geldiğimizde seçmenlerimize ve kasaba halkına bir söz vermiştik, her şeyden evvel bu işçinin maaşı ödenecek, ardından hizmetleri düşüneceğiz demiştik, vermiş olduğumuz sözü meclis üyesi arkadaşlarımızla tuttuğumuz için mutluyuz” dedi.

 



  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli