Anahtar Kelimeler:

Cemil İpekci Geliyor

Cemil İpekci Geliyor

 

Kırıkkale`de, Kadın Girişimciliğini Destekleme Proje toplantısı Vali Güner başkanlığında yapıldı. Toplantıda Kırıkkale sevdalısı olduğunu, Kırıkkale halkı ve Kırıkkale insanı için elinden geleni yapacağını söyleyen Vali Hakan Yusuf Güner, müjdeyi verdi.

 

Ünlü modacı Cemil İpekçi 12 Ocak’ta Kırıkkale`ye geliyor. İpekçi’nin, son yıllarda Türkiye`nin gelinlik üssü haline gelen Kırıkkale`de bir defile organize edeceği öğrenildi. Valilik toplantı salonunda girişimciler ile bir araya gelen Vali Hakan Yusuf Güner, Kırıkkale`de bayan girişimci ve çalışanlarının az olduğunu belirterek, “Kırıkkale`de yaşayan bayanlara ve halkımıza hizmet yaratmak için nasıl bir fırsat sağlarız onun çalışmasını yapıyoruz. Vatandaşımızı hizmetle buluşturmak istiyoruz” dedi.

Cemil Pekçi geliyor

Vali Güner ayrıca Kırıkkale`de ilk defa gelinlik defilesi yaptıklarını, sektör adına atılacak ikinci adım ise etnik tasarımlarıyla tanınan Dünyaca ünlü modacı Cemil İpekçi`yi Kırıkkale`ye davet ettiklerini ve İpekçi`nin ise bu projeyi beğendiğinin ve 12 Ocak’ta organize edilecek olan defile için Kırıkkale’ye geleceğinin müjdesini verdi. Kırıkkale`de gelinlik sektöründe kaliteli gelinliklerin olması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini dile getiren Güner, Cemil İpekçi`ye Kırıkkale`de moda tasarımı yapmasını teklif edeceklerini vurguladı.

 



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu