Anahtar Kelimeler:

Kayseri Cıvıklısı Makro Markette

Kayseri Cıvıklısı Makro Markette

Kayserili Millet vekilleri Kırıkkale’ye çıkarma yaptı. Kayseri Develi’nin damak tadı Cıvıklısı açılışında bulundular.

Açılışa Vali Hakan Yusuf Güner, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Tarım Komisyonu Başkanı ve Adana Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişçi, Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya ve Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Makro Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Songör, TBMM AK Parti Grup Amiri Halil Ergen, AKSU GRUP Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Aksu, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Metin Yandırmaz, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Demir, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mürsel Akçay, il genel meclis üyeleri, Makro AVM Müdürü Metin Korkmaz, il müdürleri ve davetliler katıldı.

Makro Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Songör, yaptığı konuşmada Bereket Develi Cıvıklı’sının adı gibi bereketli kazançlar elde etmesi temennisinde bulundu. AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Elitaş “Kırıkkaleli hemşerilerimiz Makro Market’in bünyesinde Develi Cıvıklısı’na, bu güzel lezzete kavuşmuş olacaklar. Biz yıllardır Develi Cıvıklısı’nı tadıyoruz. Kırıkkalelilere de hayırlı uğurlu olsun. Bu lezzeti kaçırmayın”şeklinde konuştu.

İşletme sahibi Osman Nalbant, Kayseri’den ilk çıkışlarının Kırıkkale olduğunu söyledi., Gelecekte daha güzel şeyler, daha güzel çeşitler sunarak, Kırıkkalelilere en iyi hizmeti vermenin amacını taşıyoruz.” ifadelerini kullandı.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu