Anahtar Kelimeler:

Pastatürk Makro Markette

Pastatürk Makro Markette

Pastatürk Makro AVM’de hizmete açıldı. Kırıkkaleliler, Ankara’nın en çok satılan pasta, börek ve tatlılarını Pastatürk’te bulabilecek.

Görkemli bir açılışla Kırıkkalelilerin hizmetine giren Pastatürk’ün lezzeti dillerden dillere dolaşacak.. Kırıkkalelilerin hizmetinde olmaktan son derece mutlu olduklarını dile getiren İşletme Sahipleri Bülent Türkmenoğlu ve Sinem Bağcıoğlu, tüm Kırıkkalelileri işletmelerine davet etti. Açılışa Vali Hakan Yusuf Güner, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Tarım Komisyonu Başkanı ve Adana Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişçi, Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya ve Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Makro Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Songör, TBMM AK Parti Grup Amiri Halil Ergen, AKSU Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Aksu, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Metin Yandırmaz, Makro AVM Müdürü Metin Korkmaz, il müdürleri ve davetliler katıldı.

Kırıkkale’den beklentilerini dile getiren Bülent Türkmenoğlu “Kırıkkale’nin Ankara’ya yakın olması hem avantaj, hem de dezavantaj. Biz Ankara’da çok ciddi satış yapıyoruz. Ayda 30-35 ton ürün üretilip satılıyor. Biraz da iddiamız var. Türk halkı yıllardır kalitesizliğe alıştı. Yaş pastalar çok pahalı ya da çok ucuz satılıyor. Bir malın ideal fiyatı ne ise ona satmak lazım. Bizim birinci beklentimiz; şu anda 5 tane Kırıkkale’nin evladına iş verdik. İnşallah iş olursa 7-8 kişi daha bu sistemin içine dahil edilebilir.”

“Bizler imalatın hepsini Ankara’dan yapıyoruz. Zaten daha önce de Makromarket’in pastalarını da biz veriyorduk. Bizler Türk halkının kaliteli ürünlere uygun fiyatlarda ulaşmasını sağlamak istiyoruz. Bizler Şube bazında çalışmıyoruz. Makromarket’in Ankara’da 80’e yakın mağazasının ürünlerini veriyoruz. Burada cafe işini ilk defa yapıyoruz. Bizim normal perakendemiz yok. Biz sadece Makromarket’in ürünlerini tamamlıyoruz” şeklinde konuştu.

 

Kırıkkale’deki hedefiniz nedir? Sorusunu cevaplandıran Türkmenoğlu “Öncelikle insanlara kaliteli malı uygun fiyata aldırmaya çalışacağız. Bunun için de Kırıkkalelilerin gelip tatması gerekir. Birbirinden leziz ürünlerle Kırıkkale’de kitleyi yakalamak istiyoruz. Kırıkkale kağıt üzerinde 200 bin nüfus ve 17 bin öğrenci var. Gerçekten kalite arayan birileri var ise buluşuruz diye düşünüyoruz. Biz kaliteden taviz vermiyoruz. Kalitenin de çok pahalı olmadığına inanıyoruz. Hem kaliteli, hem de uygun fiyatlı ürün arayan Kırıkkaleli vatandaşlarımızı işletmemize bekliyoruz. Hedefi Kırıkkale belirleyecek. Kırıkkale eğer bizim düşüncelerimizi beğenirse, lezzetimizi beğenirse zaten hedefi yakalarız.”dedi.

 



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu