Anahtar Kelimeler:

DESTEĞE MADALYALI TEŞEKKÜR

DESTEĞE MADALYALI TEŞEKKÜR

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı’nın araç desteğiyle, 7-8 Ocak 2011’de Bolu’da yapılan iller arası Kick-Boks şampiyonasına katılan ve ilimizi 34 sporcu ile temsil eden ekip madalyalarla döndü.

21 MADALYA KAZANILDI
AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığında Turan Kıratlı’ya teşekkür ziyaretinde bulunan sporcular, kendilerine destek verilmesi durumunda madalyaları toplayın geleceklerini dile getirdi. 34 kişilik ekipten 69 kiloda Mustafa Ayten, +94 kiloda Hüsnü Özdemir, 63 kiloda Metehan Cilasun, 55 kiloda Elif Gökbulut, yine 55 kiloda Busenur Gökbulut, ve +70 kiloda Dilek Özdemir 1. olarak 6 altın madalya aldılar. Aynı ekipten 8 sporcu gümüş, 7 sporcu da bronz olmak üzere toplam 21 madalya kazanıldı.

 

BAŞARINIZ DAİM OLSUN
Kick-Boks Spor Kulübü Başkanı ve İl Temsilcisi Adem Ayten, turnuvaya katılmada kendilerine destek olan Milletvekili Turan Kıratlı’ya teşekkür ettiklerini dile getirdi. Ayten, desteğin devamını istedi. Sporcuların her zaman yanında olduklarını belirten Kıratlı, Kırıkkale’nin adını duyuran ekibi kutladı. Kıratlı, gereken desteği vermeye devam edeceklerini kaydetti. Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir, madalya kazanan sporcuları kutlayarak, başarılarının devamını diledi

 



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu