Anahtar Kelimeler:

DERNEĞİMİZİ YALNIZ BIRAKMADILAR

DERNEĞİMİZİ YALNIZ BIRAKMADILAR

 Başkan Rıfat ÖCAL, 2.Başkan Yusuf BARAN, Muhasip Osman ZENGİN, Şehit Babaları Enver KARAGÖZ ve Hasan CANAVAR’ dan oluşan heyet ile Türkiye Büyük Millet Meclisinde AKP Kırıkkale Milletvekili Sayın Turan KIRATLI’yı   ziyaret ettiler.

Düzenlenen Ziyarette, Dernek Faaliyetleri Hakkında bilgi veren Başkan ÖCAL,

“Kırıkkale de Devletimizi temsil eden Başta Sayın Valimiz Hakan Yusuf GÜNER ve Kurum Yöneticilerinin her fırsatta Şehit Ailelerimizi, Gazilerimizi ve Derneğimizi yalnız bırakmadıklarını belirterek huzurunuzda teşekkür etmek isterim.

 Şehit Aileleri ve Gazilerin sorunlarını içeren bir dosyayı Sayın KIRATLI’ya ileten Başkan ÖCAL “Taleplerimizi zaman zaman ilğili kurumlara yazılı veya sözlü olarak dile getiriyoruz, cevabi yazılarda taleplerimizin gerçekleşmesi için Türkiye Büyük Meclisi tarafından yasal düzenlemeler yapılması gerektiği dile getirilmektedir. Bu maksat ile şahsınızdan ve Partinizden gerekli düzenlemelerin yapılabilmesi için yardımlarınızı bekliyoruz “dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi ziyaretinde yapılan görüşmeler sonrası AKP Kırıkkale Milletvekili Sayın Turan KIRATLI ve Dernek Yönetimi, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürü Sayın Abdil Celil Öz’ü makamında ziyaret edilerek, Şehit Aileleri ve Gazilerin talepleri kendilerine de iletildi.

Düzenlenen ziyaretten son derece memnun olduğunu dile getiren Sayın KIRATLI,” siz Şehit Aileleri ve Gazilerimizin her zaman yanlarında olduğumu ve sorunlarınızın çözümü için elimden geleni yapacağımı bilmenizi isterim şeklinde konuştu.

 

 



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı