Anahtar Kelimeler:

Yalçın Topçu Kırıkkale`ye Geldi

Yalçın Topçu Kırıkkale`ye Geldi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, Kırıkkale’ye gelerek bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Kırıkkale’de en büyük sorunun işsizlik olduğunu belirten Genel Başkan Topçu, Kırıkkale’nin ikinci başkent olması gereken iller arasında yer aldığını söyledi.

YANAN FABRİKA HAKKINDA BİLGİ ALDI

Ziyaret kapsamında Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Yahşihan Kaymakamı A. Ferhat Özen, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve Sağlık İl Müdürü Bediha Türkyılmaz ile bir araya geldi. Genel Başkan Topçu ilk olarak Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde bulunan ve çıkan yangında kullanılmaz hale gelen Lastik Atölyesini ziyaret etti. Lastik Atölyesinde 5 kişinin istihdam ettiğini belirten Topçu, yetkililerden yanan fabrika hakkında bilgi aldı.

AHMET SUNGUR HERKESİ KUCAKLADI

İlk olarak Yahşihan Kaymakamı A. Ferhat Özen’i ziyaret eden Genel Başkan Topçu, daha sonra Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’u ziyaret etti. Ziyarette Başkan Ahmet Sungur’un çalışmalarını yakinen takip ettiğini belirten Topçu, Ahmet Sungur’a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Başkan Ahmet Sungur’un halkı partili partisiz ayrım etmediğini belirten Yalçın Topçu, Ahmet Sungur’un ayrım yapmadığını vurguladı.

BAŞARILAR SUNGUR

Başkan Sungur’a yaptığı çalışmalardan dolayı başarılar dileyen Genel Başkan Topçu, “Parti işine bakmadan vatandaşı kucaklaması bir belediyecinin yapması gerekenler arasında yer alıyor. Biz BBP’li olmamıza rağmen Ahmet Sungur’dan çok memnunuz.

Arkadaşlarımızın birde buradaki başarılarının katkısı için de destek oluruz. Her ilimizdeki en büyük mesele işsizlik, Kırıkkale’de bu illerimiz arasında yer alıyor. Kırıkkale, ikinci başkent olması gereken iller arasında yer alıyor” diye konuştu.

EN BÜYÜK SORUN İŞSİZLİK

TÜPRAŞ veya Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK)’nda çalışan kişilerin Kırıkkaleli olmadığını dile getiren Topçu, “Tüpraş ve MKEK’den yerliler değil Kırıkkale dışında bulunan insanlar sebeplendi. Kırıkkale’den seçilip gidenler dönüp arkalarına bile bakmadı.

Onun için Kırıkkale’de işsizlik çok büyük bir sorun” dedi. Ziyaretten son derece memnun kaldığını dile getiren Başkan Ahmet Sungur, Topçu ila hatıra fotoğrafı çektirdi. Genel Başkan Yalçın Topçu, son olarak Vali Hakan Yusuf Güner’i makamında ziyaret etti. Ziyaret basına kapalı olarak yapıldı.

Ziyaretlere, BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu’nun yanı sıra BBP) Genel Başkan Yardımcısı Üzeyir Tunç, BBP Kırıkkale İl Başkanı Duran Taş, Alperen Ocakları Başkanı Hakkı Demir ve çok sayıda partili katıldı.

 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı