Anahtar Kelimeler:

Durmuş'un Ruh Sağlığı Bozuk

Durmuş

MHP Milletvekili Prof. Dr. Osman Durmuş'un İç İşleri Bakanı Beşir Atalay ve Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz ile ilgili olarak yaptığı iddialara bir açıklamada AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir'den geldi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir “İnşallah karşımıza aday olarak çıkar” dediği MHP Milletvekili Osman Durmuş’la ilgili sert açıklamalarda bulundu. Durmuş’un ikinci bir Kamer Genç vakası olduğunu söyleyen Demir “Osman Durmuş’un ruh sağlığı bozuk” dedi.

 

ADAY OLARAK
KARŞIMIZA ÇIKARIN
AK Parti İl Başkanlığında yapılan bir toplantıda açıklama yapan İl Başkanı Mehmet Demir, partisi hakkında konuşan herkesin er yada geç cevabını kendisi tarafından alacağını vurguladı. Demir “Maalesef Osman Durmuş ikinci bir Kamer Genç vakası olarak Kırıkkale’den yavaş yavaş yeşeriyor. Abdullah Öcalan’ın arkadaşları Yalçın Küçük olsun, Doğu Perinçek olsun Silivri’de hapis yatıyorlar. Her seferinde Silivri’ye selam gönderip okyanus ötesine sitem gönderen Osman Durmuş’u burada biz üzüntüyle takip ediyoruz. Ama şunu bilinmesi lazım; halkımızdan şunu istiyorum özellikle inşallah, buradan da MHP Genel Merkezine çağrıda bulunuyorum. İnşallah Osman Durmuş’u bu seçimde aday olarak karşımıza çıkarırlar” şeklinde konuştu.

 

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ
Milletvekili Durmuş’un MHP’den aday olması durumunda Kırıkkale halkının gereken cevabı vermesi gerektiğini sözlerine ekleyen Demir “Çünkü bu Anadolu topraklarından ikinci bir siyasi seviyesi düşük, siyasi ahlakta yoksul ne dediğini bilmeyen şuur dengesi bozuk bir insanın inşallah Kırıkkale’ye milletvekili olarak seçilmezdir diyorum. Bunun için biz Kırıkkale teşkilatı olarak var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah bizim bu sözlerimizi duyup da Osman Durmuş’u burada alay etmekten vazgeçmezler diye, işin doğrusu fazla üstüne gitmek istemiyorum. Onunla ilgili söyleyeceğim şeyler bu. Belediye Başkanımızla ilgili açıklamalarını da incelemedim. İncelediğim zaman gerekli cevapları vereceğim” dedi.

 



  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu