Anahtar Kelimeler:

MHP`den Demir`e Cevap

MHP`den Demir`e Cevap

MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer ve İlçe Başkanı Yavuz Kuzucu, geçtiğimiz gün AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir’in basın açıklamasına karşılık verdi. Demir’in siyasetini eleştiren Göçer, Demir’in belediye seçimlerinde yapılan çalışmasını anlattı.Göçer, Demir’in sözlerinden dolayı Milletvekili Osman Durmuş’un mahkemeye verdiğini açıkladı. Göçer’in basın açıklamasını aynen yayınlıyoruz.

Bilindiğin üzere geçtiğimiz günlerde AKP İl Başkanı Mehmet Demir. Sağlık Eski Bakanı ve Milletvekilimiz Prof. Dr. Osman Durmuş ile ilgili haddini aşan. siyasi ahlaka sığmayacak ifadelerin yer aldığı bir açıklama yapmıştır.

Peki, acaba ne oldu da Sayın Demir bu açıklamaları yapma gereği duydu. Yerel seçimlerde aleyhine çalıştığı Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz`a şirin gözükmek için mi? Yoksa ihanet ettiği partisine ve AKP`lilere kendini affettirmek için mi?

Değerli basın mensupları

Şimdi Sayın Demir" e soruyorum 2009 yerel seçimlerde hangi partinin adayını finanse edip desteklediniz. Şuan İl Başkanlığını yaptığınız Akp`nin adayı Veli Korkmaz için kaç oy istediniz yoksa onu yıkmak için aleyhinde neler söylediniz. Bu gerçekleri tüm kamuoyu bilmektedir.

Siyasetçi söylediği sözün arkasında sonuna kadar durması gerekmektedir.

Topaç gibi ortada dönmemelidir.

Değerli Basın mensupları

Sayın Demir. MHP`nin kimi milletvekili yapacağını veya yapmayacağını ülkücü camia ve genel merkez belirler. Sizin gibi safının neresi olduğu belli olmayan insanların haddine değildir.

MHP döneminde milletvekilimiz Osman Durmuş`uıı sağlık bakanı olduğu dönemde gerek Kırıkkale ve gerekse ülkemiz genelinde yaptığı icraatlar, eserler gözle görülmekte ve takdir toplamaktadır.

 Ancak siz 9 yıldır tek başınıza iktidar olmanıza rağmen Kırıkkale insanına ne kazandırdınız, onları açıklayın.

Sizler sadece umut tacirliği yapmaktasınız, boş vaatler vermektesiniz, olmayan fabrikaların temellerini atmaktasınız, fakir ve fukaraya yardım yapıyoruz adı altında onur ve gururları ile oynamaktan başka ne yaptınız.

Bu 9 yıllık dönem içinde açılım adı altında habıırdan giriş yapan teröristleri davul ve zurnalarla karşıladınız. Hizbııİlah teröristlerini affettiniz, gözü yaşlı şehit ailelerini istismar ettiniz bunun hesabını 12 Haziranda vereceksiniz.

Sayın Demir 2. kez il başkanlığına geldiğinizden bu yana kendinizi çok kaptırıp pembe hayaller görmektesiniz.

Açıklamalarınız da 3 - 0 yapacağınızı beyan etmektesiniz.

Kırıkkale halkı size 12 Haziran da 3 vekilin kaçını size vereceğini gösterecektir

 



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu