Anahtar Kelimeler:

Aşırı Hızlı Araç, Demiryoluna Uçtu

Aşırı Hızlı Araç, Demiryoluna Uçtu

Millet Bulvarı'nda aşırı hızla seyreden otomobil, kaygan yolun da etkisiyle kontrolden çıkarak önce karşı şeride geçti, ardından da demir parmaklıkları kırarak demiryoluna uçtu.

Önceki gece Millet Bulvarı’nda Sanayi kavşağı istikametinden aşırı hızla gelen hususi lüks otomobil, Selçuk Ecza Deposu yanında yolun da kaygan olması sebebiyle kontrolden çıktı. Yol ortasındaki refüjü aşıp karşı şeride geçen otomobil, buradan da demiryoluyla karayolunu ayıran parmaklıklara çarptı. Parmaklıkları da kıran otomobil, rayların üzerine düşerek durabildi.

Kazada şans eseri kimsenin burnu bile kanamazken, lüks otomobilde büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Kaza mahalline çokça polis ekibi gelirken, her ihtimale karşı ambulans da hazır bulunduruldu. Rayların üstüne düşen otomobil, kurtarıcı tarafından uzu uğraşlar sonucu bulunduğu yerden çıkartılabildi.

Alkollü sürücü, duvara çarptı

Bir diğer kaza ise Askerlik Şubesi önünde yaşandı. Alkollü şahıs, otomobiliyle Askerlik Şubesi önündeki duvara çarptı. Nöbet bekleyen askerlerin polise haber vermesiyle olay yerine gelen trafik polisleri, sigortası da bulunmayan aracı trafikten men ederken, alkollü sürücünün ehliyetine el koyuldu. Kaza yapan otomobil, çekici tarafından parka götürüldü



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli