Anahtar Kelimeler:

Okulların İhtiyaçları Giderildi

Okulların İhtiyaçları Giderildi

Kırıkkale`nin Balışeyh ilçesinde Kaymakamlık tarafından köy ilköğretim okullarının çeşitli ihtiyaçları giderildi.

 

İlçe merkezindeki Şehit Şezai Ergül ve Şehit Gazi Gürsoy ilköğretim okullarına yapılan çevre düzenlemesi ve okul ihtiyaçlarının giderilmesinin ardından Kaymakamlık tarafından köylerdeki ilköğretim okullarının ihtiyaçları giderilmeye başlanıldı.

İlçe Kaymakamı Tekin Erdemir ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgay Saraçoğlu tarafından yapılan köy ziyaretleri esnasında Aydınşeyh ve Hıdırşeyh köylerindeki ilköğretim okullarının bazı ihtiyaçları tespit edildi.

 

Tespiti yapılan ihtiyaçlar kapsamında Aydınşeyh ilköğretim okulu bahçesinin kilit parke yapımı, çatısının onarımı ve okulun iç ve dış kısımlarının tamamının boyanması ve Hıdırşeyh köyündeki okulda da okul içinde, 100 temel eser ve çeşitli test kitaplarının tedariki yapılarak bir okul kütüphanesi oluşturuldu.

 

Okullarda yapılan bakım onarım, çevre düzenlemesi ve diğer ihtiyaçların tamamlanmasının ardından okullara ziyarette bulunan Kaymakam Tekin Erdemir, iki okulla ilgili olarak yapılan işlemleri yerinde inceleyerek eksikliklerin giderilerek tamamlandığını ifade etti.

Erdemir, ``Köylerimize yapmış olduğumuz ziyaretlerde vatandaşlarımızın çeşitli ihtiyaçlarının giderilmesiyle birlikte çocuklarımızın eğitim yuvası olan okullarımızın daha iyi ortamlarda olmasına imkanlar sağlamaya çalışıyoruz. Aydınşeyh ve Hıdırşeyh köylerimizdeki okullarımızda yapmış olduğumuz bakım onarım, çevre düzenlemesi ve kütüphane ihtiyaçlarını gidermiş durumdayız.

Bu iki okulumuzda bundan böyle öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz eskiye nazaran daha güzel ortamlarda eğitim görecekler. Bu konuda bizlere yardımcı olan İl Milli Eğitim Müdürlüğü`ne de teşekkür ederim`` dedi. Erdemir, ağaçlandırma çalışmaları kapsamında köy okullarının bahçelerine de fidan dikimi yapılacağını dile getirdi



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli