Anahtar Kelimeler:

BELEDİYE BAŞKANLARINA ŞOK AÇIKLAMA

BELEDİYE BAŞKANLARINA  ŞOK AÇIKLAMA

MHP İl binasında basın açılaması Yapan MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer.Partisinden ayrılıyor söylentileri olan Belediye Başkanlarına dair çok ağır konuşmalarda bulundu.

İl Başkanı konuşmasında ‘’Yahşihan İlçe Başkanımız İbrahim Hamurcu, Balışeyh İlçe Başkanı Abidin Saygılı.Bu ayın  24’ünde kendilerinin il teşkilatına başkanları hakkında  kamuoyunda başka partiye geçecekleri hakkında dedikodular var, bu konuların incelenmesi hakkında il teşkilatımıza vermiş oldukları dilekçeler  incelenip bizde disiplin kuruluna sevk ettik’’bilgilerini verdi

 İl Binasındaki Basın açıklamasında MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer ,Merkez İlçe Başkanı Av. Yavuz Kuzucu, Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Saydam, Yahşihan İlçe Başkanımız İbrahim Hamurcu ve Balışeyh İlçe Başkanı Abidin Saygılı ile partililer de hazır bulundu,

Menfaatçiler

Yahşihan MHP’li belediye Başkanları Ahmet Sungur, Balışeyh Ali Dedelioğlu ve Ömer Faruk Önder’in AKP’ye geçiyor bilgileri  ardından MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer şunları söyledi. “ Aday adayları olduğu süreçte partimize gelerek vermiş oldukları bazı sözler vardı. Bu sözler ne idi, hep birlikte hatırlarsak, eğer aday olur isem, seçilirsem, partime ve ülküdaşlarıma karşı sorumluluk hissedeceğim, partimi en iyi şekilde temsil edeceğine dair beyanatları vardı. Namus ve Şeref sözleri vardı. Ama şimdi bakıyoruz ki, bu sözler bazı ağızlarda anlamını yitirmektedir. Bu arkadaşlarımızın o dönemde adaylıklarının altında benim imzam vardır.

İnsanın Karakterini Ölçen Alet Yokki

Göçer konuşmasında “Ama sizler de takdir edersiniz ki, insanların karakter özelliğini ölçen bir alet yoktur ki, bunları test ettikten sonra aday edebilelim. Ülkücü hareketin şerefli bir şekilde, Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy veren, tüm ülküdaşlarımdan Allah razı olsun.

 Vefasızlarmış

“Biz il teşkilatı olarak kendileriyle görüştüğümüzde tam bir netice alamadık. Geçmeyeceklerini, partide olduklarını bizzat bana kendileri ifade etmişlerdir. Ama ben kendilerine çıkın bu haberi yalanlayın, bir basın toplantısı yapın dememize rağmen, aradan  birkaç gün   geçmesine rağmen , bu arkadaşlar çıkıp da partide kaldıklarına dair bir haber yayınlamamışlardır. Buna istinaden de kendileri il disipline sevk edilmişlerdir. Zannedersem bunlar il disipline sevk edildiklerini haber alır almaz, değişik pazarlıklarla AKP’ye geçeceklerinin pazarlığını sürecini hızlandırmışlardır. Bu süreç ülkücü harekete geçmişten bu zamana kadar yaşanan ihanet çemberinde maalesef Kırıkkale’de de bu arkadaşlarımız da yer bulmuştur. Çünkü iktidar partisinin her türlü baskısı, yalan taahhütleri, borçlarınızı

sileceğiz şeklindeki belediyelere yönelik vermiş oldukları sözler herhalde kendilerine cazip gelmiş ki, bu arkadaşlarımız o tarafa yönlenmişlerdir. Ama şunu da unutmamak gerekiyor ki, Kırıkkale Belediyesi 7 aydır işçilerinin maaşlarını ödeyemiyor. Keskin Belediyesi’nde 17 aydır belediye işçileri maaşlarını alamıyor, Cuma Namazı çıkışında protesto amaçlı dilencilik yapmakta. Kendi belediyelerinde bu hadiseler yaşanırken, MHP’li belediyeleri kendi saflarına çekerek sadece seçimlerde artı puan elde etmek için böyle bir oyun oynanmıştır.”

 “Bu Başkanlara  şunu söylemek istiyorum, kendileri resmi bir açıklama yapmamışlardır. Ama bu beyanatı yaptıkları günden itibaren Ülkücü Harekete Sekiz  milyon insan oy verdi bu oyların vereninde  ağzından bedduasını alacaklardır. Bu yapılan bir alçaklıktır. Ülkücü hareket bunu hak etmemiştir. Bundan sonra da bunun hesabını Ülkücü Harekete verecektir.

DELİCE İLE SORUN YOK

Delice Belediye Başkanı İhsan Biçici’yle  ilgili olarak “Kendisi de bu günlerde zannedersem partide kaldığına dair bir açıklama yapacak. Delice Belediye Başkanımız Şerefli bir şekilde partisinde mücadele etmektedir.”dedi. “Genel Başkanımızın seçim beyannamesi yayınlanmıştır. Bu ihaneti ülküdaşlarımız görmüştür. Bu tersine tepecektir. Kesinlikle oy kaybettirmeyecektir. Daha güçlü bir şekilde hırslanarak, MHP’yi layık olduğu yere getireceğiz.” dedi.

 



  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli