Anahtar Kelimeler:

Kırıkkale Spor Gururla Döndü

Kırıkkale Spor Gururla Döndü

Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto Üçüncü Lig Üçüncü Grup’ta mücadele eden MKE Kırıkkalespor kendi ve seyircisi önünde ikinci yarının ikinci maçında Antalya temsilcisi Kepez Belediyesi’in 3-1 yenerek uzun zaman sonra galip gelmeyi başardı.

Uzun zamandır beklenen fakat bir türlü gelmeyen kar yağışının hafta sonu gelmesi nedeniyle MKE Kırıkkalespor-Kepez Belediyespor maçı yoğun kar yağışı altında oynandı. Başpınar Stadı’nda karşı karşıya gelen iki ekip zaman zaman kar yağışıyla mücadele etmek zorunda kaldılar.

Kar yağışının etkili olduğu MKE Kırıkkalespor-Kepez Belediyespor maçının ilk yarısında her iki takımda birbirine karşı üstünlük kurmakta zorlandı. Maçın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Her iki ekipte ilk yarıda ellerine geçirdikleri gol fırsatlarından yararlanamadı ve maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

İkinci yarının başlaması ile Kırıkkalespor ev sahibi olduğunu ve bu maçı mutlak kazanıp ligin altından kurtulmak için iyi bir şans olduğunun farkına vararak başladı. İkinci yarının başlamadı ile rakip kalede etkili ataklar geliştirmeye başlayan Şimşekler gollere peş peşe kavuşmaya başladı.

Maçın 52. Dakikasında Metehan Özlü ve 62. Dakikada Mustafa Ünver’in penaltıdan attığı gollerle 2-0 öne geçen Şimşekler tam rahatladım derken maçın 73. Dakikasında Kepez Belediyespor’dan Mehmet Ali Arslan takımını ümitlendiren golü attı ve maçı 2-1’e taşıdı.

Bu golden sonra yine rakip kalede etkili ataklar geliştirmeye başlayan Kırıkkalespor maçın 73. Dakikasında Metehan Özlü’nün güzel golü ile maçı 3-1’e getirdi. Bu dakikadan sonra etkisin iyice artıran kar yağışı altında iki takımında çabaları sonucu değiştirmedi ve Kırıkkalespor özlediği 3 puana 3 golle ulaşarak galibiyet özlemine son verdi.

GRUPTAKİ DİĞER MAÇLAR

Kastamonuspor 1-0 Karsspor
Siirtspor 1-0 Pazarspor
Kırıkhanspor 0-1 Yalovaspor
Keçiörengücü 2-2 Denizli Bld.
Zeytinburnuspor 0-3 Diyarbakır B.Ş.Diskispor
Sancaktepe Bld.Spor 0-1 Beylerbeyi
Gölcükspor 2-2 Torbalıspor
Araklıspor 0-0 Gaziosmanpaşa

 

 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli