Anahtar Kelimeler:

Soba Gazı 3 Can Aldı

Soba Gazı 3 Can Aldı

sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ve baba ile 19 yaşındaki oğulları hayatını kaybetti.

Kırıkkale`de sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenen anne, baba ve 19 yaşındaki oğulları hayatını kaybetti. Sanayi Mahallesi Mustafa Keskin Caddesi` Saran İlkokul karşısındaki  3 katlı bir apartmanın üçüncü  katında oturan  Ceylan ailesi Akşam ailece bir misafirliğe gidip geç vakit  eve döndüklerinde sönmeye yakın olan sobaya kömür attıktan sonra  Aynı Odada Anne ile Baba aynı Çekyatta Oğul  Rıza ise diğer çekyatta yatmışlar. Aynı binanın  alt katta  oturan oğlu Tuncay Babasının kalkmadığını görünce  kapıyı çalmasına rağmen  açtıramayınca kapıyı kırıp eve girdiğinde  evdeki soba gazı kokusundan hemen odadaki camı kırıp Komşusuyla birlikte babayı  Hasan Ceylanı.Oğul Rıza Ceylanı  hastaneye kaldırırılar .

Annenin Öldüğünü görürler  Baba ve Evin oğlu Rızayı’da Hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtulamazlar aileden 3 kişi anne Emine (55) baba Hasan (63) ve oğulları Rıza Ceylan (19)hayatlarını kaybettiler. Mahalle Muhtarı Arslan uslu aynı zamanda komşuları olduğunu sabah arabamı çalıştıramadım o sırada Hasan Ceylanın evinde patlama sesi duydum camlar kırıldığını gördüm polisi arayacaktım olayı kavrayınca 112 acil sevisi telefonla aradım. Ceylan ailesinin yakınları ve komşuları durumu polise bildirmelerinde. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ve olay yeri inceleme soba bacasının dolu olduğu tespiti yaparak rapor tuttup. Cesetler, otopsi yapılmak üzere Kırıkkale Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı.


Hastaneden ise savcının isteği üzerine Ankara Adli tıp merkezine gönderilir. Baba Hasan Acar inşaat ustası olarak çalışıyordu. Oğul Rıza Ceylan Kırıkkale Sanayisinde oto tamircisinde kalfa olarak çalışmaktaydı. Rıza Ceylanın zehirlendiği odanın duvarındaki kalfalık belgesini gören yakınları göz yaşlarını tutamadılar.  Komsuları bayanlar Emine ceylanı ve hasan abiyi Rızayı kendi çocukları gibi gördüklerini  ve aileyi çok sevdiklerini  bu olaya çok üzüldüklerini bildirdiler.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli