Anahtar Kelimeler:

Ceylan Ailesi Göz Yaşları İle Toprağa Verildiler

Ceylan Ailesi Göz Yaşları İle Toprağa Verildiler

Kırıkkale`de önceki gün sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitiren anne, baba ile 19 yaşındaki oğullarının cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDILAR

Sanayi Mahallesi Tahsin Yazıcı Caddesi`ndeki 3 katlı evin üçüncü katındaki evlerinde sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitiren anne Emine Ceylan (46), baba Hasan Ceylan (63) ve oğulları Rıza Ceylan’ın (19) cenazesi aynı mahalledeki Hicret Camisinde kılınan namazın ardından Yuva mezarlığında defnedildi.Cenazeler Devlet Hastanesi Morgundan alınarak önce zehirlendikleri evin önüne getirildi. Cenazelerin eve ve camiye getirilişi ve cenaze namazı sırasında yatkınları gözyaşlarına boğuldu. İmam her bir cenaze için katılımcılardan ayrı, ayrı helallik istedi.
Cenaze namazı sırasında Rıza Ceylan’ın tabutuna Türk Bayrağı koyan arkadaşları tabutun başından bir an olsun ayrılmazken, diğer yakınları sürekli gözyaşı döktü. Cenaze namazına yakınları ile Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker ve bazı bürokratlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.Torunun çığlıkları üzerine eve gelen Ceylan ailesinin yakınları ve komşuları durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Emine Ceylan`ın öldüğünü tespit etti.Yaşadıkları belirlenen Hasan Ceylan hastaneye kaldırılırken, Rıza Ceylan ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Cesetler, otopsi yapılmak üzere Kırıkkale Devlet Hastanesine kaldırıldı. İtfaiyenin evde yaptığı incelemede bacanın tıkalı olduğu tespit edildi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı