Anahtar Kelimeler:

Bocce Kırıkkale`de start aldı

Bocce Kırıkkale`de start aldı

Türkiye 3. Bocce Ligi 2. lige yükselme etabı Kırıkkale`de start aldı

Türkiye 3. Bocce Ligi 2. lige yükselme etabına 35 takım katıldı. 35 takımdan 12`si 2. lige yükselmek için kıyasıya mücadele edecekler. Vali Behiç Çelik Spor Salonu`nda düzenlenen yükselme grubu maçlarının açılışını Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner ve beraberindekiler yaptı. Vali Behiç Çelik Spor Salonu`nda düzenlenen programa Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Vali Yardımcısı Ali Çetin, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Yandırmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Yurt-Kur Müdürü İbrahim Uyar, Bocce Federasyon Başkan Vekili Mutlu Türkmen ve çok sayıda sporcu katıldı.
35 takımın 3`ncü ligden 2`nci lige çıkmak için mücadele edeceklerini belirten Vali Hakan Yusuf Güner, 35 takımın centilmence bir müsabaka çıkaracaklarını söyledi. Kırıkkale`de sporu geliştirmek için Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile gece gündüz çalıştıklarını dile getiren Güner, bir ay içerisinde Kırıkkale`ye kamp merkezinin temelinin atılacağını ifade etti. Kamp merkezinin kendi himayelerinde ilerlediğini belirten Güner, Kırıkkale`ye yapılacak olan kamp merkezinin Türkiye`de bir ilk olacağını söyledi. Kırıkkale`de ne büyük problemin otel olduğunu ifade eden Güner, kamp merkezi tamamlandıktan sonra sporcuların yurtlarda değil kamp merkezlerinde misafir edeceklerini vurguladı.
Kırıkkale`de olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Bocce Federasyon Başkan Vekili Mutlu Türkmen ise 35 takımdan 12`si 2. Lig`e çıkacağını söyledi. Türkmen, "Bugün başlayan müsabakalarımızda Ankara, Amasya, Antalya, Aydın, Adıyaman, Bartın, Bolu, Çanakkale, Denizli, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kırıkkale, Muğla, Rize, Kars, Siirt gibi yurdumuzun 4 bir yanından sporcularımız katılmaktadır. İlimizde böyle geniş bir katılım gerçekleşmiş olması bizleri gururlandırmaktadır." dedi.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli