Anahtar Kelimeler:

Beylerbeyispor:5 Kırıkkalespor:2

Beylerbeyispor:5 Kırıkkalespor:2

Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto Üçüncü Lig Üçüncü Grup’ta mücadele eden MKE Kırıkkalespor ligin 19.ncu haftasında İstanbul temsilcisi Beylerbeyispor’a deplasmanda 5-2 yenilerek hiç beklemediği bir mağlubiyetle karşılaştı.

Ligin 19.ncu haftasına girilirken alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren MKE Kırıkkalespor İstanbul deplasmanına gelirken puan veya puan hesapları ile gelmişti. Beylerbeyispor karşısında maçın hiçbir bölümünde üstünlük kuramayan ve sönük bir futbol ortaya koyan Şimşekler beklemedikleri sonuçla Kırıkkale’ye dönüyor.

Güzel ve güneşli bir İstanbul havasında Beylerbeyi 75. Yıl Stadı’nda karşı karşıya gelen iki ekip maçın ilk dakikalarında birbirlerinin açığını yakalamak için oyuna kontrollü başladı. Ev sahibi olması bakımından Beylerbeyispor maça ağırlığını koymaya başladı ve kalemizde etkili ataklar geliştirmeye başladı.

Bu atakların ilkinde maçın 11.nci dakikasında Özgür Özkaya savunmamızın hatasından yararlanarak Beylerbeyispor’u 1-0 öne geçiren golü attı. Bu golün şokunu üzerinden atlatmaya çalışan Kırıkkalespor rakip kalede etkili ataklar yapmaya ve gol pozisyonu üretmeye başladı bu ataklarının karşılığını maçın 38. nci dakikasında aldı. Mustafa Ünver, rakip savunmadan sıyrılarak güzel bir vuruşla Kırıkkalespour’un beraberlik sayısını Beylerbeyispor filelerine gönderdi ve durumu 1-1’e getirdi.

İlk yarının bu sonuçla biteceği sanılırken maçın 43. dakikasında savunmamızın hatasını iyi değerlendiren Sertaç Ergan takımının ikini golünü atarak Beylerbeyispor’u yeniden 2-1 öne geçirdi ve ilk yarı bu sonuçla sona erdi.

İkinci yarının başlaması ile birlikte kalemizde etkili ataklar geliştirmeye devam eden Beylerbeyispor maçın 47. dakikasında farkı üçe çıkardı.  İkinci yarıya başlarken beraberlik kovalayan Şimşekler hiç beklemediği anda kalesinde golü gördü.  Özgür Özkaya 47. nci dakikada takımını 3-1 öne geçiren golü attı.

Oyundan kopan ve oyuna konsantre olmakta zorlanan Şimşekler kalesinde golleri peş peşe görmeye devam etti. Bu kez maçın 65.nci dakikasında Yusuf Kıyak, takımının dördüncü golünü attı ve takımını 4-1 öne geçirdi.

Beylerbeyispor ataklarını karşılamakta zorluk çeken Kırıkkalespor Sertaç Ergan’ın ayağından kalesinde beşinci golü gördü ve 5-1 olarak skorboarddaki yerini aldı. Maçın 86. ncı dakikasında Kırıkkalespor adına Rıdvan Demir, Şimşeklerin ikinci golünü attı ve Beylerbeyispor sahadan 5-2 galip ayrılarak haftayı üç puanla kapatan taraf oldu.

 

 



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı