Anahtar Kelimeler:

Mehmet Demir'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Mehmet Demir

AK Parti KIRŞEHİR MİLLETVEKİLİ MİKAİL ARSLAN, İl Başkanı Mehmet Demir'e yeni görevi nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti İl Binasındaki toplantıya her iki ilin AK partili vatandaşları, yönetim kurul üyeleri, başkan yardımcıları, il ve ilçe teşkilatının yönetimleri katıldı. Kırşehir’in 7 ilçesiyle birlikte teşkilatlandığını söyleyen Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan “İlçe başkanlarımızda buradalar. Biz Turan Kıratlı ile birlikte Kırıkkale ve Kırşehir arasında sınırları kaldırdık. Kırşehir için bizler ne istiyorsak Kırıkkale içinde aynısını istiyoruz. Kırşehir ve Kırıkkale arasındaki dostluğunda daha fazla ilerleyip gelişeceğine inanıyoruz. Böylede olması lazım. Bu topraklar ahilik kültürüyle yoğrulmuş topraklardır”

 ENTEGRE OLMUŞ DURUMDA

“Sosyal, siyasi, ticari yönleri vardır. Bunlarla ilgili çalışmalar yapılması gerekir. Ahilik kardeşlik demektir. Kardeşlik esası üzerine bina edilmiştir. Ülkenin maddi ve manevi kalkınmasında ve modern çalışmalarda ahiliğin büyük vazifeleri vardır. İnşallah bizlerde bu vazifeleri bizler en güzel şekilde tamamlayacağız. Bize düşen ne varsa bunu daha sık bir araya gelerek tamamlamamız lazım. Bu iletişimi, bu diyalogu sağlamamız gerektiğine inanıyoruz. Burada birçok Kırşehirli hemşerimiz yaşıyor. Kırıkkaleli hemşerilerimizle entegre olmuş durumdalar zaten” sözlerinde bulundu.

 

BÜYÜK AVANTAJ

“Kolay olduğu, birbirlerine gönülleri ısındığı için burayı mekan olarak seçmişlerdir. Biz istiyoruz ki Kırıkkale ve Kırşehir’in bu kardeşliğinin bu ziyaretlerle devam etsin. Karşılıklı programlar yapılsın. Karşılıklı ziyaretler yapılsın. Bölge problemleri, kalkınma problemleri konuşulup tartışılsın ki projeler geliştirilsin. Bir Orta Anadolu kalkınma projesine ihtiyaç vardır. Bunların üzerinde birleştirilmesi gerekir. Bunun kazandıracağı etki alanlarının olduğuna da inanıyoruz. Tabi sizlerinde bu makamlarda olması bu durumlar açısından büyük bir avantajdır. Şahsınızda ilgili olarak önemli işlerin yapılacağına da inanıyoruz” şeklinde konuştu.

 

5 MİLLETVEKİLİMİZ VAR

“Sivil toplum örgütleri bizler için çok önemlidir. Hükümetimiz son yaptıkları çalışmalarla icraatlarla sivil toplum örgütlerini çok öne çıkardı. İnşallah bu Ahilik konusu da tüm Türkiye’de büyük önem kazanacaktır. Ciddi anlamda yer bulacaktır. Ciddi anlamda büyük ve yüzyıllara dayanan bir kültür olan bu Ahiliğin yayılması, uygulanması anlatılması ve anlaşılması daha kolay olacaktır. Mikail bey’in özellikle eğitim alanında, sağlık alanında çok büyük hizmetleri var. Biz kendimizi şanslı görüyoruz. Çünkü bizlerin Kırıkkale’den 3 tane değil, 5 tane milletvekilimiz var. Çünkü 2 milletvekilimizde Kırşehir’de var. Gittiğimiz zaman Kırıkkale’mizin sorunlarını kendilerine çok rahat bir şekilde iletebiliyoruz. Çözüm noktasında da ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar” dedi.

 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli