Anahtar Kelimeler:

SİBEL ALEMDAROĞLU KIRIKKALE`Yİ ZİYARET ETTİ

SİBEL ALEMDAROĞLU KIRIKKALE`Yİ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) MYK üyesi Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Sibel Alemdaroğlu Kırıkkale İl Başkanlığını ziyaret etti.

İl Başkanlığına atanan Zıya Kavlak`a hayırlı olsun temennisinde bulunan Alemdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında CHP yöneticilerinin mahalle, mahalle, ev, ev, köy, köy gezerek çalmadık kapı bırakmayacağını söyledi.

Alemdaroğlu Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kırıkkale şubesini ziyaretinde ise CHP olarak Atatürkçü Düşünce Derneğini her zaman CHP ile işgüdüm içinde bir dernek olarak gördüklerini bildirdi.

Alemdaroğlu,"Seçim çalışmaları kapsamında illerimizi ziyaret ediyoruz, bu arada sendikalarımızı, dernek ve diğer sivil toplum kuruluşlarımızı da ziyaret ederek yöneticilerden CHP`nin desteklenmesini talep ediyoruz, parti olarak sivil toplum kuruluşlarımıza büyük önem veriyoruz" dedi.

Alemdaroğlu, Silivride yatan bazı isimlerin CHP`den aday gösterilip gösterilmeyeceği konusundaki bir soru üzerine yaptığı açıklamada bunra partinin üst kurumlarının karar vereceğini söyledi. Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batumun`da açıklamasının bu yönde olduğunu bildirdi.

Alemdaroğlu ayrıca Petrol-İş Sendikası, Eğitim Sen Kırıkkale Şubesi ile Türkiye Harp Harp Malulü Gaziler Dul ve Yetimleri Derneğini de ziyaret etti.


 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli