Anahtar Kelimeler:

İl Sağlık Müdürünün katılımıyla Yemek Yediler

 İl Sağlık Müdürünün katılımıyla Yemek Yediler

 

Türkiye”nin en büyük konfederasyonu MEMUR-SEN ve iş kolunda  en büyük memur sendikası olan SAĞLIK SEN  İlimizde yeni göreve başlayan ve çoğu Kırıkkaleli olan 22 ATT Teknisyenlerine Hoş geldin  hayırlı olsun yemeği  düzenledi. Yemeğe İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr.Bedia TÜRKYILMAZ,Sağlık Müdür Yardımcısı Dr.Fatma SÖNMEZ ,112 Şube Müdürü Dr.Engin GENÇAY,Şube Başkanı Murat ÇAYKARA ve yönetim kurulu katıldı.Yemek  Sine vizyon gösterisiyle başladı. 2 saat süren toplantıda; İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr.Bedia TÜRKYILMAZ yeni göreve başlayan Acil Tıp Teknisyenlerine görevlerinde başarılar dileyerek Hayatın zorluklalara dolu olduğunu bu zorluğun yeni başladığını özellikle sağlık konusunda   hatanın yeri olmadığını İnsan hayatının her şeyden önce geldiğini belirtti. Ayrıca Bu yemeği düzenleyerek bizleri bir araya getiren sendika yönetimine teşekkürlerini iletti.”

 

Şube Başkanı Murat ÇAYKARA ise Sağlık Sen in seçimden buğüne kadar yapmış oldukları hizmetler, çalışmaları, eğitimleri, sendikanın katkıları ve yetki ayına yaklaştığımız şu günlerde yapılacak çalışmalar hakkında, bilgiler verdi.    

Sendikanın yeni dönemdeki hedefleri üzerinde de duran başkan Murat ÇAYKARA, "Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının yetkili sendikası olarak, hem çalışanların hem de halkımızın sağlıklı, mutlu ve onurlu bir hayat sürmelerini sağlayacak adil ve sosyal bir devlet düzeninin kurulması için mücadele ediyoruz" açıklamasında da bulundu.



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı