Anahtar Kelimeler:

Meteoroloji uyardı! Sıcalık 8 derece düşecek

Meteoroloji uyardı! Sıcalık 8 derece düşecek

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü`nden gelen uyarılara göre hava sıcaklığı kuzey kesimlerde 6 ila 8, iç bölgelerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü`nün son verilerine göre, İç Anadolu`nun kuzeyi, Karadeniz ve Doğu Anadolu bölgeleri ile Sakarya, Bilecik, Kütahya, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Batman, Siirt ve Mardin çevrelerinin yağışlı geçeceği beklenirken, yurdun büyük bir bölümünde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek olan yağışlar, Rize ve Hopa çevrelerinde kuvvetli olacak.

Rüzgar kuzey kesimlerde kuzey ve batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, sabah saatlerinde Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli olarak (30-50 km/s) esecek.

 

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzeyi (Ankara, Eskişehir, Kırıkkale, Çankırı, Kırşehir, Nevşehir, Yozgat, Kayseri ve Sivas) hafif karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Gece ve yarın (Pazar) sabah saatlerinde bölgenin doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

 



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı