Anahtar Kelimeler:

Kırıkkale`de Eğitim Masaya Yatırıldı

 Kırıkkale`de Eğitim Masaya Yatırıldı

   Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmen evi pembe salonda düzenlenen 2010-2011 yılının birinci dönem değerlendirme toplantısı yapıldı,

           Toplantıya Vali mavini Yusuf Karaca Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, Milli Eğitim Müdür yardımcıları ve şube müdürleri  ile  İl ve   İlçe deki 180 ilköğretim ve ortaöğretim okul  müdürü katildi.

         Toplantıda 2010-2011 yılının birinci dönem değerlendirilmesinin yani sıra ikinci dönemde de yapılaması gereken proje ve yönetmelikler ile başarının yükseltilmesi için neler yapılması gerektiği  toplantıda ele alındı .       

     Kırıkkale Vali Yardımcısı Yusuf Karaca; eğitim ve öğretime ne kadar önem verilirse verilsin az olduğunu vurguladı. Karaca ev, "Basarinin siniri yoktur. O yüzden eğitime yapılan yatırımlar ve değerler yeterli olmayabilir. Her öğrenicinin mutlaka kitap okuması gerekir. Bu arada tabii ki biz ikinci öğretimde sizlerden basari bekliyoruz. Hepinize büyük görevler düşüyor. Biz valilik ve milli eğitim olarak bazı programlar ve projeler düşündük. Bunları da zaman zaman sizlere aktaracağız. 20 Mart`ta bütün öğrenciler arasında yarışma yapacağız. Bu projeyi size ilerleyen günlerde göndereceğiz. 2. dönemde hepinize basarılar diliyorum" dedi.

       Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker,  konuşmasında’’okul müdürlerinin yapılan yanlışları kendilerine dert edinmeleri gerektiğini söyledi. Peker, " Okul müdürlerine veli ve öğrencilere karşı davranışlarında dikkat etmeleri gerektiğini söyleyen Peker, "Bu yıl eğitim ve öğretimde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadık. Bu yüzden hepinize teşekkür ederim. Milli Eğitim camiası kurum olarak en büyük camiidir. Öğretmen, öğrenci ve hatta velileri ile Milli Eğitim en büyük camiadır. Hemen, hemen bütün insanları ilgilendirir.  Bir okul eğer basarili ise o okulun müdürü çalışıyor demektir. Okulun başarısı müdürden gelir" ifadelerini kullandı.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli