Anahtar Kelimeler:

Orhan aytekin aday adayı olacağını ifade etti.

Orhan aytekin aday adayı olacağını ifade etti.

Siyasete AK Parti’de başlayan Av. Orhan Aytekin, önümüzdeki günlerde yapacağı açıklamada resmen milletvekili aday adayı olacağını ifade etti.

Temiz siyaset anlayışı, güler yüzü, ikili ilişkilerdeki başarısı ve samimiyeti nedeniyle takdir toplayan Av. Aytekin, 2004 yılında dönemin ve şimdiki AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir’in daveti üzerine AK Parti’de siyasete başlamıştı. 2005 yılına kadar İl Genel Meclislerine Valiler başkanlık yapıyordu. 2004 yılında il genel meclis üyesi olan Aytekin, Özel İdare Yasasındaki değişiklik nedeniyle ilk seçilerek gelen Kırıkkale İl Genel Meclis Başkanı unvanını da almıştı

İki yıl boyunca bu görevi yürüten Aytekin, toplumun milletvekili olması yönünde beklentisinden dolayı aday adayı olmuş ve 30’un üzerinde aday adayından Kırıkkale’den 4. sıradan milletvekili adayı olarak siyasette mücadele etmeye devam etmişti. Kırıkkale halkının ve AK Parti camiasının beklentisi üzerine yine aday adaylığını açıklayacağını vurgulayan Aytekin, gazetemizi ziyaretinde “Allah kısmet ettiyse önümüzdeki günlerde parti binamızda resmen aday adaylığımı açıklayacağım. Kırıkkale’yi ve Kırıkkale insanını çok iyi tanıyorum. Kırıkkale’ye faydalı olacağım kanaatindeyim” şeklinde konuştu.

 



  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli