Anahtar Kelimeler:

Acar Hastane Çalışanlarıyla Vedalaştı

Acar Hastane Çalışanlarıyla Vedalaştı

AK Parti’den Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı olmak için Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimliği görevinden istifa eden Op. Dr. Osman Acar, hastane personeli ile vedalaştı.

ÇALIŞANLARLA VEDALAŞTI

Tüm hastane birimlerini gezerek vedalaşan ve helallik isteyen Acar’ ın ziyareti sırasında duygulu anlar yaşandı.

Hastane personeli Acar’ı çok sevdiklerini söyleyerek gözyaşlarına hâkim olamadılar. Ziyaret esnasında hasta servislerini gezerek doktor, hemşire ve diğer sağlık çalışanlarıyla vedalaşan Acar’a hastalar sevgi gösterisinde bulunarak hastane hizmetleri hakkında ki memnuniyetlerini dile getirerek kendisine destek ve duacı olduklarını belirttiler.

Ziyaret sonrası bir açıklamada bulunan Op. Dr. Osman ACAR, kimseye bir dargınlığı ve kırgınlığı olmadığını, hata ve kusurumuz muhakkak vardır. Bu da devletin işinin yürümesi için olan kaygı ve endişeden kaynaklanmıştır. Ben hiçbir personelimi sürgün etmedim, kimsiyle uğraşmadım. İşime baktım. Hastanemizi gerek yurt içinde ve gerekse de yurt dışında tanınır güvenilir ve örnek bir kurum haline getirdim. Bunu da dost-düşman herkes biliyor. Ben herkesten herkesimden saygı gördüm

TEŞEKKÜRDE BULUNDU

Görevimden ayrılırken 7 yıl süren başhekimliğim boyunca bana desteklerini esirgemeyen başta Sn. Cumhurbaşkanımız, başbakanımız, Sağlık Bakanlığı ve diğer bürokrat ve personeline, Milletvekillerimize geçmiş ve şimdi görev yapan Valilerimize, Belediye başkanımıza, askeri mülki –idari ve yargı erkânına rektörümüze ve diğer ilimiz bürokratlarına, muhtarlarımıza, Sivil toplum kuruluşlarına Ticaret ve meslek odalarına Emniyet mensuplarına ve tüm diğer resmi kurum ve kuruluşlarımıza her zaman yanımızda olan Basın Camiamıza, burada dilime gelmeyen unuttuğum tüm vatandaş, dost ve hemşerilerime ve benimle” sağlıkta dönüşüm” yolunu yürüyen vefakâr mesai arkadaşlarıma teşekkür ve minneti can-ı gönülden borç bilir, hepsine sonsuz saygı ve sevgilerimi sunar dua ve desteklerini beklerim” dedi.

 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu