Anahtar Kelimeler:

Oğuz Kaan Köksal Resmen Aday Adayı

Oğuz Kaan Köksal Resmen Aday Adayı

Emniyet eski Genel Müdürü hemşerimiz Oğuz Kaan Köksal, görevinden istifa ettikten sonra AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığına, 12 Haziran’da gerçekleşecek olan seçimlerde milletvekili adayı olmak için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

ALNIMIZIN AKI İLE ÇALIŞTIK
‘Kırıkkale seninle gurur duyuyor’ sloganları eşliğinde AK Parti İl Binası önünde aday adaylığı açıklamasında bulunan Oğuz Kaan Köksal, “Biz Kırıkkale ile Kırıkkaleli olmaktan gurur duyuyoruz” şeklinde cevap verdi. Uzun yıllar bürokraside görev aldıktan sonra, siyasete AK Parti çatısı altında atılmaktan dolayı gurur duyduğunu belirten Köksal “En alt basamaktan Emniyet Genel Müdürlüğü görevine kadar geldik. Hepiniz yakından biliyorsunuz. Bu işlerimizi anlımız akı ile yaptık. Kırıkkale’nin evladı olarak Kırıkkale’ye söz getirmedik” dedi.

EL BİRLİĞİ İLE GÖNÜL GÖNÜLE
Köksal, konuşmasını şu şekilde devam ettirdi: “Elimizden geldiğince ülkenin her tarafına hizmet ettik. 38 yıllık bürokrasi hayatını burada noktaladık ve 38 yıllık tecrübemizi artık siyasette gösterelim dedik. Şimdi aday adayı olarak buradayız. Allah nasip ederse aday olursak, arkasından milletvekili olursak el birliği ile gönül gönüle olacağız. 38 yıllık mesleki hayatımda kaymakamlık ve valilik yaptım. Hepiniz biliyorsunuz ki bu bir uzlaşı mesleğidir. İşte bu uzlaşı ile devlet ile vatandaş arasındaki köprüyü kurmak için bu göreve hazırım. Burası Kırıkkalelik ruhunu daha yükseğe çıkarmaya laik bir yerdir. Biz birlik ve beraberlik içerisinde güzelliklere kavuşacağız”

İNSANLARA SEVDALI PARTİ
“Devlet hizmetinde AK Parti 8 yılda bütün Türkiye’de olduğu gibi dünyanın da dilinde. Şöyle dönüp baktığımızda yapılan hizmetlerin anlatmasına zaman bile yetişmiyor. Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dünyadaki itibarı hepimize yetiyor. Bu bakımdan böylesi bir partiye katılmaktan duyduğum gururu huzurlarınızda ifade etmek istiyorum. Bu partinin en büyük özelliği insanlara sevdalı olmasıdır. İnsanı gönlünde taşıyan bir partidir. Önemli olan da budur. Bu partinin başka özellikleri de var. Bir aday adayı geldi mikrofonda konuşuyor. Şöyle bakınca pek çok diğer aday adayı arkadaşlarımızda burada. İşte önemli olan budur. El birliği ile gönül birliği ile omuz omuza bu noktalara gelindi. İnşallah buradan da çok iyi noktalara geleceğiz. Huzurlarınızda bu aday adayı arkadaşlara da başarılar diliyorum”.

 

GIPTA İLE BAKTILAR
“Yapılan bu seçim, Türkiye’yi geleceğe taşıyacak. Yeni vizyona sahip olacak ve önemli bir yer tutacak dönüm noktasıdır. Bu seçim Türkiye’nin kırılma noktasıdır. Bu seçimde AK Parti ne kadar çok oy alır, ne kadar çok milletvekili çıkarır ise dünya liderliğinde o kadar söz sahibi olacaktır. İşte görüyorsunuz gazetelerde. Bizzat ben içinde olduğum için söylemek istiyorum. İngiliz kamuoyu Libya’daki olaylarda insanlarımızın taşınmasına gıpta ile baktı ve adeta oranın basını kendi hükümetini topa tuttu. Hal bu ki Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı, AK Parti Lideri ve AK Parti hükümeti 4 gün içerisinde vatandaşlarını Türkiye’ye taşıdı. Sadece vatandaşlarını değil, listeleri ben biliyorum 8 bin tane yabancı vatandaşı Libya’dan Türkiye’ye, Türkiye’den de kendi ülkelerine gönderdik. Bu işte büyüklüğün bir işaretidir. Bu bakımdan verilecek destek, verilecek güç Türkiye’yi en ileriye taşıyacaktır.

BİZDE MEMNUN OLDUK
“Her yıl TÜİK memnuniyet araştırması yapar. Vatandaşa sorar nelerden memnunsunuz diye. Ve bir hafta önce ki araştırmada vatandaşın birinci getirdiği sektör güvenlik sektörüdür. Biz asayişten, güvenlikten ve bu hizmeti yürütenlerden memnunuz demişlerdir. Polisin başından gelen bir kişi olarak ta bu benim için ayrı bir memnuniyettir. Ülkemiz inşallah güzele gidiyor. Daha da iyi olacak. El birliği ile en iyi neticeyi Kırıkkale alacaktır”

ADAY ADAYLARINA BAŞARILAR
AK Parti’nin güçlü bir parti olduğunu her seferinde vurgulayan AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir, “İşte güçlü partimizin güçlü adayları burada. Buraya kadar gelip aday adaylarımıza destek vermeniz bizleri mutlu etmiştir. Diğer aday adayları arkadaşlarımız olduğu gibi Sayın Köksal’a da başarılar diliyorum” dedi. AK Parti’nin bir farkının daha ortaya çıktığını söyleyen Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, “Türkiye’nin yetiştirdiği değerli insanlar partimizi tercih etmesi bizleri onure etmiştir. Daha güzel gelecekle günlerde buluşmak ümidi ile tüm aday adayı arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi.

 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli