Anahtar Kelimeler:

TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARININ TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN

TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARININ TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN

Saglık Sen Kırıkkale Şube Başkanı Murat ÇAYKARA 14 Mart  Tıp Bayramı dolayısıyla bir açıklamada bulundu.

 Çaykara ;Dünyanın en zor ama en onurlu işlerinden birini yapan hekimlerimiz başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutlayarak..
Böylesine zor bir görevi büyük bir aşkla  yerine getiren çalışanlarımız sağlık sistemimizin bu günlere gelmesinde en büyük katkıyı yapmıştır. Gelişmişliğin en önemli göstergelerinden biri sağlıktır. Ülkemiz, sağlık alanında elde ettiği başarılarla takdir toplamış ve birçok ülkeye örnek gösterilmiştir.
 Bizde Yetkili Konfederasyonumuz Memur sen  ve onun İş Kolunda en büyük sendikası  olan Sağlık  Sen olarak , Hekimlerimiz ve bütün sağlık çalışanlarımızın bu meşakkatli görevi yerine getirirken karşılaştıkları sorunları en aza indirebilmek için göreve geldiğimiz günden beri büyük gayret gösterdik. Sağlık çalışanlarımızın çalışma şartlarından ekonomik sıkıntılarına kadar birçok alanda iyileştirmeler yapılmasını sagladık,  yapmaya da devam edecegiz. Tüm bu yapılanları yeterli görmüyoruz, Çünkü tüm çalışanlarımızın özverileriyle, emekleriyle daha fazlasını hak ettiğini, her şeyin en iyisine layık olduğunu düşünüyor ve bunun için gayret gösteriyoruz”dedi.

Bizde haberkale ailesi olarak tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını canı gönülden kutlarız.


 

 

 

 

 

 

 

 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli