Anahtar Kelimeler:

İbrahim Tatlıses Vuruldu

İbrahim Tatlıses Vuruldu

Şanatçı İbrahim Tatlıses Maslak’ta uğradığı silahlı saldırı sonrası başından vuruldu.

İbrahim Tatlıses Maslak’ta uğradığı silahlı saldırı sonrası başından vuruldu. Saldırının ardından Maslak Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılan İbrahim Tatlıses arka arkaya 3 ayrı ameliyata alındı. Son ameliyatı saat 05.30 sıralarında sona eren Tatlıses yoğun bakıma alındı. Tatlıses’in sağlık durumu hakkında resmi bir açıklama yapılmazken, yakınlarına hayati tehlikeyi atlattığının söylendiği belirtildi


PKK ŞÜPHESİ
112 ambulansıyla sevk işlemi esnasında Tatlıses’in korumaları basın mensuplarına saldırdı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri ise kanalizasyonları bile arayarak çok sayıda boş kovan buldu. Uzun namlulu silahın ise Kalaşnikof olduğu tahmin ediliyor. Saldırıda uzun namlulu silah kullanılması, olayın arkasında bölücü terör örgütü PKK’nın bulunduğu şüphelerini doğurdu. Bu arada polisin yaptığı araştırmalar, MOBESE, plazanın ve bölgedeki işyerlerinin kameralarının kayıtlarının incelenmesi sonucu saldırganların eşkallerini ve araçlarının plakasını belirleyerek yakalamak için opearasyonlara başladığı bildirildi.

İKİNCİ AMELİYATA ALINDI
İbrahim Tatlıses`in durumuyla ilgili, Beyaz Tv`nin İstanbul Temsilcisi Sedat Yazıcı saat 03.00 sıralarında bir açıklama yaptı. Yazıcı "Ben yeni içeriden çıktım ve doktorlar ameliyatın devam ettiğini söylediler. İlk ameliyat sona ermiş ve bu ikinci ameliyatmış. Bu ameliyatın 3 saat kadar süreceği ve sabaha karşı bir açıklama yapılacağı söylendi" dedi.

"FELÇ OLMA İHTİMALİ VAR"
Kral TV Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akbay Tatlıses’in yakınlarından aldığı bilgileri açıkladı. Akbay “Şuanda üçüncü ameliyata alındı. Ne yazık ki İbrahim sol tarafının felç olma ihtimali var. Saldırıyı gerçekleştirenlerin Iraklı olduğunu ve yakalandığını duyduk” dedi.

ÇAKICI`NIN DURUMU CİDDİ
İzzet Yıldızhan ise Buket Çakıcı’nın sağlık durumunun ciddi olduğunu söyledi.

SALDIRANLARIN KİMLİK VE EŞGAL BİLGİLERİ HENÜZ TESPİT EDİLEMEDİ

Ancak Akbay`ın açıklamasında kısa bir süre sonra İbrahim Tatlıses`i, Nurol Plaza önünde uzun namlulu silahlarla ateş ederek yaralayan saldırganlarına kimlik ve eşgal bilgileri henüz tespit edilemediği, polisin saldırının gerçekleştirildiği plakası belirlenemeyen siyah renk Fiat Linea marka bir otomobili arıdığı bildirildi.

ÜÇÜNCÜ AMELİYAT BİTTİ
İbrahim Tatlıses`in üçüncü ameliyatı 05.30 sıralarında sonra erdi. Ünlü şarkıçı yoğun bakıma alındı.

 



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı