Anahtar Kelimeler:

HAS'DA AKSUN DÖNEMİ

HAS

SAĞLIK DURUMU
HAS Parti il binasında yapılan toplantıda görevini bırakmasının nedenlerini açıklayan Arif Erdal, “Geçireceğim cerrahi operasyon deneniyle görevimi bırakacağımı genel merkeze bildirdim ve genel merkezimiz bize yardımcı oldu. Yönetimdeki arkadaşlarımız ise yine yönetimimizde bulunan Satılmış Aksun’u seçtiler. Bundan sonraki dönemlerde sağlık durumum el verdiği sürece Satılmış Aksun’a yardım edeceğim ve HAS Parti çatısı altında hizmetlerime devam edeceğim” şeklinde konuştu.

 YOL GÖSTERİCİ ÜSLUP
Görevini yeni alan İl Başkanı Aksun “Bilindiği üzere partimiz kasım’da kuruldu. Kuruluşundan bu yana çok kısa bir süre geçmesine rağmen Türkiye`nin her yerinde olduğu gibi Kırıkkale’de de kuruluşunu tamamladı. Arkasından hemen Seçim kampanyasının içerisine girmiş bulunuyoruz. Bu parti Türkiye siyasetinde farklılıklarıyla, Türkiye siyasetini formatlayacak bir partidir. Öncelikli olarak bizim diğer partilerden ayırt eden en önemli husus kullandığımız üslup ve siyaset farkımızdır. Bütün siyasi partiler, özellikle iktidar ve ana muhalefet Türkiye`nin hiçbir meselesini ciddi bir şekilde tartışmadan, sürekli kamplaşma, kutuplaşma, ötekileştirme ve hatta karşı tarafa hakaret ederek siyaset yaparken biz siyasette birleştirici, toparlayıcı ve yol gösterici bir üslupla yolumuza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 HALKIN SESİYİZ
“Has parti kurulduğundan bu yana siyasi tarz olarak doğruyu, adaleti, insanlara insan olduğu için değer verilmesi gerektiğini, bu Türktür-kürttür, alevidir-sünnidir, bu dindardır - bu laiktir, bu şu gruptandır-öteki şu gruptandır diyerek kimlikleri üzerinden değil, milletin ortak değerleri üzerinden siyaset yapmayı benimsemiştir ve sonuna kadar da uygulayacaktır. Her zaman söylediğimiz gibi Halkın Sesi Partisi halkın sesidir. Bu ses hafife alınmamalıdır çünkü halkımız bazı şeylerin farkına eninde sonunda varacaktır ve o zaman adalet yerini bulacaktır. Çünkü biz zengin veya dışardan birilerinin sesi değiliz. Önümüzden gelen seçimler hususunda önemle üzerinde durulması gereken bir konu var. Bu partiden sesini duyurmak, bir yerlerden çıkış yapmak özellikle gençlere bedava. Daha nasıl bu parti halkın önünü açabilir? Görüyoruz ki diğer partilerde parası olmayan, birilerinin yandaşı olmayan öne çıkamıyor. Biz halkın sesi olduğumuz için bunları biz biliriz. Bizde rant yok, kuru vaad yok. gerçekleştiremeyeceğimiz sözü vermeyiz, söz veriyorsak da sonuna kadar karşılıksız yerine getiririz bizim üslubumuz bu” dedi.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli