Anahtar Kelimeler:

İnternette Seçim Şimdiden Başladı !

İnternette Seçim Şimdiden Başladı !

2011 Genel Seçimleri yaklaşırken, aday adayları arasında rekabet son hızıyla devam ediyor.

İlinizin Adayları www.milletvekili.tv’de yarışıyor… Aday adayları seçmene ve karar vericilere yönelik yürüttükleri tanıtım çalışmalarında en çok interneti tercih ediyor.

“Bilinçli Seçmenin Sitesi” sloganıyla hareket eden www.milletvekili.tv adlı seçim portalı, Facebook ve diğer sosyal ağların kullandığı BEĞEN! Uygulamasını DESTEKLE şeklinde bir uygulamaya dönüştürerek portal üzerinde sürekli aktif ve İnteraktif kullanıcı grubu oluşturmayı başardı.

Anlık seçim sonuçları, partilere göre oy oranları, aday adaylarının desteklenme oranları gibi İnteraktif özellikleriyle dikkat çeken portal aday adaylığını açıklayanların da ilk başvuru adresi.

www.milletvekili.tv adresindeki seçim grafiği, adaylara yapılan desteklemeler, partilere iller ve genel seçim bazında verdikleri oylar ile sürekli değişiyor.

Portal yaklaşan seçim öncesi hem parti genel merkezleri hem de çeşitli seçim çevreleri tarafından çok yakın takip ediliyor.

Portal yetkilileri, Amerikan Başkanı Barak Obama’ya seçim kazandıran strateji olarak gördükleri “internet ortamını” hem seçmen hem de adaylar açısından önemli bir buluşma noktası olarak gördüklerini belirtiyorlar.

Portalın etkileşimi ön planda tutan yaklaşımı ile ziyaretçilerin kısa sürede yoğun ilgisiyle karşılaştığını söyleyen milletvekili.tv yönetimi yaptıkları anketlerin seçim sonuçlarıyla büyük oranda tutacağı iddiasındalar.

İlimizdeki aday adayınızı desteklemek için siz de www.milletvekili.tv portalını ziyaret edip üye olarak oy kullanabilirsiniz.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu