Anahtar Kelimeler:

Ak Parti'de Gergin Bir Seçim

Ak Parti

AK Parti’nin temayül yoklaması Pazar günü yapılıyor. Parti ve adaylar bir hayli gergin. Temayül yoklamasında dananın kuyruğu kopacak!

 Ramazan Can Çıkabilir

AK Parti’nin 25 aday adayının katılacağı temayül yoklaması Pazar günü Aşiyan Düğün Salonu’nda yapılacak. Parti yönetimi ve aday adayları temayül yoklamasına hazırlanıyor. Ortamın bir hayli gergin olduğu gözleniyor. Sebebi ise parti yönetiminin bazı aday adaylarından yana tavır almaları. Yönetimin Ramazan Can başta olmak üzere, kendilerine yakın gördükleri bazı adaylara oy verecekleri söyleniyor.

 Köksal İsmi De Var

Ramazan Can isminin temayül yoklamasında yüksek oyla çıkması bekleniyor. Genel Başkanın ve İçişleri Bakanı’nın adayı olarak bilinen Oğuz Kaan Köksal’ın da yüksek oy alması muhtemel görünüyor. Köksal’a yüksek oy çıkmazsa parti yönetiminin prestij kaybedeceği ileri sürülüyor. Bu yüzden Köksal’da yüksek oy alacak gibi görünüyor.

 Üçüncü Kim Olur?

Delegeler üç isme oy verebilecek. İki isim Ramazan Can ve Oğuz Kaan Köksal olarak belirlenmiş durumda. Üçüncü ismin kim olacağı ise merak konusu. Üçüncü isim olarak da Osman Acar’ın veya Orhan Aytekin’in gösterilebileceği öne sürülüyor. Ancak bu konuda kesin bir karar yok. Sonuçlar, oylama bittikten sonra açıklanacak. Çıkacak sonuçlara göre gerginlik olabileceği belirtiliyor. Aday adayları parti yönetiminin eğiliminden yana tepkili.



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı