Anahtar Kelimeler:

İktidarı Sert Dille Eleştirdi

İktidarı Sert Dille Eleştirdi

Başbakanlık Türk Dil Kurumu Yurtiçi ve Yurtdışı İlişkilerden sorumlu eski Daire Başkanı Dr. İdris Karakuş, Milliyetçi Hareket Partisi`nden Kırıkkale milletvekili aday adayı oldu. Karakuş hafta sonu başvurusunu yaptı.

 

Tören Yapıldı

Dr. İdris Karakuş, MHP Kırıkkale İl Başkanlığı binası önünde toplanan partililere hitaben yaptığı konuşmada, “Ben Türk milliyetçisi, ülkücü bir insanım. MHP`nin temel felsefesi Türkçülük, parolası tam bağımsızlık, hedefi büyük ve güçlü ülke, gayesi devletin bekası, amacı Allah`ın rızasını kazanmaktır” dedi.

 

Birlik Çağrısı Yaptı

Herkesin şapkasını çıkarıp önüne koyma zamanının geldiğini, bu seçimin sen ben çekişmesinin yaşanacağı seçim olmadığını, herkesin davasına ve partisine sahip çıkmasını ve herkesin vicdanının sesini dinlemesi gerektiğini bildiren Karakuş, herkesi birlik olmaya çağırdı.

 

Ak Parti Eleştirisi

Karakuş, “Ben bu memlekete, bu davaya zarar verdiğimi veya faydalı olamadığımı hissedersem kenarda durmayı tercih ederim. Bürokraside hizmet alanımı daralttılar; belli bir bilgi birikimine ve devlet tecrübesine de ulaştık, şimdi huzurlardayız. 2003 seçimlerinde halkımız Kırıkkale`de AK Parti`ye 3 vekil verdi, taş dikmediler, çivi çakmadılar. 2007 seçimlerinde oy istediler yine 3 vekil verdiniz. Yine taş dikilmedi, çivi çakılmadı”

 



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu