Anahtar Kelimeler:

İyi Niyetle İnanmak İstiyoruz!

İyi Niyetle İnanmak İstiyoruz!

AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, Ramazan Can'ın temayülden birinci çıkması konusunda açıklamalarda bulundu ve bundan kendisinin müdahalesi olmadığını ileri sürdü.

Normal Bir Süreç

Temayül yoklaması hakkında açıklama yapan İl Başkanı Mehmet Demir, “Yoklamada Ramazan Can’ın birinci çıkmasını vefa olarak görüyorsanız, öyle görebilirsiniz. Eğer bu vefa ise bu gösterilmiştir. Ramazan bey de diğer aday adayları gibi çalışmasını yapmıştır. Belediye başkanları ve teşkilat ile görüşmelerini gerçekleştirmiştir. Partide tanıdığı bir çok isim vardır. Bu şartlarda birinci çıkmaması üzücü olurdu. Bunda şaşılacak bir şey yok. Bu son derece normal bir gelişme ve süreç” dedi.

 

Ben Adaylara Söyledim

Mehmet Demir, kendisinin teşkilatı herhangi bir isme yönlendirmediğini de söyleyerek, herhangi bir isme oy verilmesi yönünde de telkinde bulunmadığını ileri sürdü. Demir, “Benim teşkilatı herhangi bir adaya yönlendirdiğime dair kimse bir şey söyleyemez. Bunu kimse ispat edemez. Böyle bir şey olmadı. Daha önceki Mehmet Demir ile şimdiki Mehmet Demir arasında büyük fark var. Ben, adaylar ile son toplantıda böyle bir düşüncesi olan varsa burada söylesin, yoksa bu konu kapanmıştır” dedim” diye konuştu.

 



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli