Anahtar Kelimeler:

Emekliler Adına Eleştiri

Emekliler Adına Eleştiri

İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Basri Keskin, AK Parti aday adayı Oğuz Kaan Köksal'ın kendisini ziyareti sırasında önemli bir açıklamada bulundu.

Serzenişlerini Aktardı

Köksal’ı samimi bir şekilde karşılayan Basri Keskin, “Bizim kapımız herkese açık. Ben herhangi bir siyasi partinin mensubu değilim. Herkese eşit mesafedeyiz. Ben sizi kardeş gibi görüyorum. Bir abi gibi seslenmek istiyorum. Mecliste her şeye el kaldırmayın. Her şeyi oylamayın. Bakın emeklilerin bir sürü alacağı var. Alamadık. Bizden kesintiler oluyor. Ben bunları anlatıyorum. Fakat yanlış anlaşılıyorum. Sanki muhalefet ediyormuş gibi algılanıyor. Oysa ben emeklinin derdini anlatıyorum. Bunu iktidara anlatmam gerekiyor.

 

Vekil Eleştirisi Yaptı

Ben iktidar partisinin ikinci sıra vekilini daha hiç görmedim. Annesi hastalandığında hastaneye de gittim. Ama kendisini göremedim. Böyle şey olur mu. Ben burada geniş bir emekli kesimini temsil ediyorum. Siz de böyle olmayın. Böyle olmayın diye bunları anlatıyorum. Bun8lar bizim serzenişlerimiz” dedi. Köksal’da böyle yapmayacaklarını belirterek, “Biz ne yaparsak beraber yapacağız. 30 yıllık bürokrasi tecrübemiz var. En büyük yerlerde görev yaptık. Biz birlikte çalışacağız” dedi.

 



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu