Anahtar Kelimeler:

İşçilere Evrak İmzalatılmış!

İşçilere Evrak İmzalatılmış!

Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı, birkaç yıldır takip ettikleri ve bütün belediyeleri sıkıntıya sokan fazla işçilerin Kırıkkale’de Milli Eğitim ve Emniyet Müdürlüklerine dağıtıldığını söyledi.

 

Emniyet Ve Milli Eğitim’e Geçtiler

Belediye işçilerinin uzun zamandır maaş alamadıkların belirten Turan Kıratlı, çıkan yasa ile Kırıkkale’de çeşitli belediyelerde çalışan 804 belediye işçisinin kurulan komisyon ile ilgili kurumlara dağıtıldıklarını dile getirdi. Sadece işçilerin değil belediyelerin de yüklerinin hafiflediğini söyleyen Kıratlı, “işçilerin dağıtılması konusunda büyük hassasiyet gösteren başta sayın Valimize ve komisyon üyelerine teşekkür ediyorum. Bu çalışma sayesinde belediye işçilerimiz ve maaş ödemekte zorlanan belediyelerimiz büyük bir rahatlığa kavuşmuş olacaktır” dedi.

 

Kâğıt İmzalatılmış

Vali Hakan Yusuf Güner’de dün bu konuda açıklamada bulundu. O da belediyelerdeki fazlalık personelin Milli Eğitim ve Emniyet’e geçeceğini açıkladı. Fazlalık olarak görülen personel sabahtan itibaren adı geçen kurumlarda çalışmaya başlayacak. Ancak kimi belediyelerden alacağı olan personellere “içerideki alacaklarımı aldım” yazılı bir kağıt imzalatıldığı ileri sürüldü. Bu konuda çalışma yapılması istendi.

 



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı