Anahtar Kelimeler:

MIZRAK, BASIN MENSUPLARI İLE KAHVALTI YAPTI

MIZRAK, BASIN MENSUPLARI İLE KAHVALTI YAPTI

Gönüllerin bir tarafında MHP var Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı ve eski vekillerden Recep Mızrak, sabah kahvaltısında basın mensupları ile bir araya geldi. Derya Balıkçılıkta seçim sürecini değerlendiren Mızrak Ya gençliğin

GAYRET GÖSTERİLMELİ

Kırıkkale’nin ve ülkenin sorunlarına değinen Recep Mızrak’ın basın toplantısına MHP Kırıkkale İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer ve MHP Merkez İlçe Başkanı Av. Yavuz Kuzucu’da katıldı. Mızrak, “Bugün esasen ülkenin bir takım meselelerini tespit o konuda gerek mensubun bulunduğu Milliyetçi Hareket Partisini gerekse kendi görüşlerimi arz etmek üzere buradayım açıkçası. Bugün geçmişte yaptığımız hizmetleri bir yere toplayacak yatırımların gelebilmesi için çok gayret göstererek başardığımız kalkınmada öncelikle güven meselesi” şeklinde konuştu.

HİZMETE TALİP OLDUK

Mızrak, konuşmasını şöyle devam ettirdi: “İkinci organize sanayi ve diğer geçmişte verdiğimiz hizmetleri de yine anlatmak niyetinde değilim. Çünkü bunların zamanı var zamanı geldiğinde vatandaşımızın aydınlatılabilmesi, vatandaşlarımıza bir takım bilgiler verilmesi, vatandaşımızın tasvibinin kazanılabilmesi zamanı geldiğinde anlatılacaktır. Bugün esasi itibariyle siz biliyorsunuz ama değerli toplum olarak benim ağzımdan birinci ağızdan arz etmemiştim, ifade etmemiştim. Kırıkkale’ de hizmete talip olduğumu topluca sizlere arz etmek istedim, ifade etmek istedim. Geçmişteki birikimlerimiz, geçmişteki hasbin kader tecrübelerimiz, Kırkkale’mize, ülkemize ve meselelerine olan hassasiyetimiz ve sayın genel başkanımızın kendisine bir alternatif yaratmak maksadıyla kendisine bir kolaylık sağlamak

üzere hizmete talip olduk” şeklinde konuştu.

YARDIMCI OLACAĞIZ

Mızrak, “Ve bunu burada sizlerin huzurunda tekrar etmek istiyorum. Benimle beraber 9 arkadaşımızda topluca sayın başkanımızda dahil 10 arkadaşımız hizmete talip olduk. Hizmete uygun görülür isek bugüne kadar olan bilgimizden, becerimizden, tecrübemizden bunları sunmak sureti ile uygun görürsek yapmaya devam edeceğiz. Uygun görülmez başka arkadaşlarımız bu hizmete uygun görülecek olur ise onlara yardımcı olacağız. Ve burada aday gösterildiğimizde ne kadar sevinir isek gösterilmediğimizde de üzülmeyip aynı derece sevinmiş olacağız ve diğer arkadaşlarımıza teşvik ve yardımcı olacağız” ifadelerini kullandı.

SESİ KULAĞI OLACAĞIM

“Diğer arkadaşlarımızda aynı derecede son derece kıymetli ülkemizin meselelerine Kırıkkale’mizin meselelerine karşı arkadaşlarımızdır” diyen Mızrak, “Bu bakımdan birimizde bir diğerimizden ayırmamız mümkün değil. Hatta bu konularda belki de benden çok layık arkadaşlarımız. Bu bakımdan ileride yapılacak olan tercih sonucunda hiçbir zaman küskünlük, kırgınlık, niye bu böyle oldu şeklinde bir sual sorma olmayacaktır. Düğer taraftan yine geçmişten arkadaşlarımız vardır. Ben bu 15 yıl önceki telefon numarası ne ise aynı hiç değişmemiştir. Eğer uygun görecek olursak bu hizmeti yapmak için burada görevlendirilecek olursak Kırıkkale’mizin Kırıkkale’de Ankara’da sesi, kulağı, gözü ve bana göre daha da önemlisi Kırıkkale’nin Ankara’da düşünen beyni olmayı arzu ediyorum” diye konuştu.

PROJE GELİŞTİRMELİYİZ

Mızrak, “Çünkü Kırıkkale’mizde işsizlik her yerde olduğu gibi biraz daha had safhada biraz daha fazla hatta. Başka problemlerimizde var. bu problemler esli zamanlarda olduğu gibi. Devlet imkanlarının, devlet yardımlarının getirilerek tümü ile çözümlerine, imkanlarına sahip değil. O şansa sahip değil. O zaman gerek Kırıkkale’mizin gerek ülkemizin, gerek yurt dışındaki, kaynakların harekete geçirilmesi onların burada temel kus edilip burada toplanabilmesi gerekli ortamın sağlanabilmesi. Bir takım düşünceler vardır. Bir takım projeler vardır. Bu düşünceleri tahakkuk etmek, bu projeleri gerçekleştirmek lazım” şeklinde konuştu.

SORUNLARI YOK EDECEĞİZ

Mızrak, “Bu anlamda da burada yapacağımıza vaat etmeksizin veya devlet imkanlarının başka vilayetlere, başka yörelere göre daha fazlasıyla istifa etmeksizin bir takım ortamlar bir takım imkanlar yaratarak bu işsizliğe Kırıkkale’mizin gelirine katkıda bulunacağımız sanıyorum. Eğer burada uygun görülürde aday gösterilecek olursak her yerde olduğu gibi yine burada da zaman zaman ortaya çıkan sorunlar var ki tümü ile halletmek lazım. Bu da şudur çok değerli il başkanımız ve teşkilatı. Merkez il başkanı ve teşkilatı ve diğer ilçe teşkilatımız ve bu zamana kadar Milliyetçi Hareket Partisi ile bütünleşen Milliyetçi Hareket Partisi deyince hemen akla gelen veya o kimseleri gördüğü zaman işte bak bu MHP’li eski Türkeşçi denen ve daha sonraki yıllarda il teşkilatlarımızda, ilçe teşkilatlarımızda, belediye meclisleri üyelerimizde, il genel meclisi üyelerimizde vs. yerlerde burada görev yapmamakla beraber çok gönülden partimize,ülkemize hizmet eden tüm camiayı toplayıp onlarla birlik ve beraberlik içinde bir bütünlük içinde hareket etmemiz bizim görevimiz olacaktır” ifadelerini kullandı.

BAŞARI VE BİRLİK

Mızrak, “Zaten her şeyde başarı birilik ve beraberlikten geçer. Hele siyaset de birilik ve beraber olmayınca sevgi olmaz, sevgi olmayınca saygı olmaz. Saygı da olmayınca güven olmaz. Güven olmayınca da orada olması gereken potansiyelin icap ettiği başarı elde edilemez. Yani Kırıkkale’nin potansiyelini partililerimizle geçmişte hizmet eden teşkilat mensupları ile gönüldeşlerimiz ile Kırıkkale’nin potansiyelini harekete geçirmemiz lazım. Kırıkkale’nin potansiyelini harekete geçirdiğimiz zaman burada başarılı olmamak için hiçbir sebep yok. Yani şurada çıkıp bir anket de yapacak olsak değişik partilere oy veren değişik partilerde aktif siyaset yapanlar da dahil olmak üzere bu ankete dahil edecek olursak herhalde yüzde 80’nin yüzde 90’ı neredeyse ikinci adres olarak Milliyetçi Hareket Partisi en azından gönlünün bir köşesinde muhafaza ediyordur. Ya gençliğinde ya öğrenciliğinde veya başka bir sebeple her biri Milliyetçi Hareket Partisini kıyısından köşesinden zihinsel olarak geçirmiştir ve gönlünün bir tarafında da vardır” dedi.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu