Anahtar Kelimeler:

Uçurtmalar Göğe Salındı

Uçurtmalar Göğe Salındı

Polis Teşkilatının 166. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü tarafından “Uçurtma şenliği ve piknik” programı düzenlendi.

 

Şenliğe Geniş Katılım

Düzenlenen uçurtma şenliği ve piknik qrogramına Kırıkkale valisi Hakan Yusuf Güner, Emniyet Müdürü Kadri Kartal, emniyet teşkilatı mensupları eş ve çocukları ile ve İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Saygılı’nın da katılması ile birlikte YİBO tepesinde düzenlenen şenliğe ayrıca kalabalık bir vatandaş grupları çocukları ile katıldılar. Gökyüzünü donatan uçurtmaların havada uçması ayrı bir renk katarken aşırı rüzgardan uçurtmalarını uçuramayan çocuklar ise ağlamaklı oldukları gözlenirken Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, yanında getirdiği ikiz çocukları Bera ve Melih ile birlikte uçurtma uçururken çocukları sevinçleri güne ayrı bir özellik kattı.

 

Renkli Görüntüler

YİBO tepesi olarak adlandırılan ve Kırıkkale ye kuşbakışı olarak göze batan tepeden yüzlerce insan çocukları ile birlikte getirdikleri uçurtmaları uçurmanın mutluluğunu yaşadılar. Vali Hakan Yusuf Güner, çocukları için uçurtma uçurmanın mutluluğunu yaşadı. Bu arada Makro AVM tarafından çocuklar sıraya girerek top verildi. Şeker ikramında bulunulurken Gazioğlu Dinlenme tesisleri tarafından da uçurtma şenliğine katılanlara döner ekmek ve ayran ikramında bulunuldu. Ayrıca palyaçolar polis teşkilatı mensupları ve çocuklarla birlikte oyun oynayarak günü renkli olarak kapattılar.

 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli