Anahtar Kelimeler:

Avukatlar Gecede Buluştular

Avukatlar Gecede Buluştular

Kırıkkale Barosunda kayıtlı avukatların Avukatlar Günü dolayısıyla düzenlenen yemekli programa katıldı.

 

Geniş Katılım Oldu

Kırıkkale Barosu tarafından her yıl geleneksel olarak kutlanan kuruluş yıldönümü bu yılda yapıldı. MKE Kurumu Bölge lokalinde düzenlenen müzikli gecede avukatlar hem eğlendiler. Hem de yorgunluklarını atmanın mutluluğunu beraberce yaşardılar. MKE Bölge lokalinde düzenlenen geceye Vali Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkan yardımcısı Ali Danış, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Yandırmaz, Ağır Ceza Reisi Burhanettin Öksüm, Baro Başkanı Ethem Demirbaş ve kalabalık bir avukat eşleri ile katıldılar.

 

Bol Bol Eğlendiler

Gecede Adem Uzel ve Adnan Meydaneri’nin yanı sıra Ankara’lı sanatçı Gülden Türk Sanat Müziği dalında son günlerin sevilen şarkıları ile geceye renk katarken gecede avukatlar eşleri ile birlikte unutulmaz bir gece geçirmenin mutluluğunu yaşadılar. Bir yılın yorgunluğunu oyun oynayarak attılar.

 

Demirbaş Açıklama Yaptı

Baro Başkanı Ethem Demirbaş “Tüm Avukatlar olarak birlik ve beraberlik içinde bir gece geçirmenin mutluluğunu hep beraber yaşadık. Gecemizi renklendiren tüm protokol üyelerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Geleneksel gecelerimiz sürecektir” dedi.

 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli