Anahtar Kelimeler:

Dereceler Ödüllendirildi

Dereceler Ödüllendirildi

Özel Kızılırmak İlköğretim Okulu tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen SABİO (Sayısal bilimler olimpiyatı) ve SOBİO (Sosyal Bilimler Olimpiyatı) ödül töreni geçtiğimiz gün Kültür Merkezinde düzenlenen program ile gerçekleştirildi.

 

Dereceye Girenler

Özel Kızılırmak İlköğretim Okulu tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen SABİO ve SOBİO ödül töreni geçtiğimiz gün düzenlenen program ile gerçekleştirildi. Düzenlenen törende konuşan Okul Müdürü Mehmet Devecioğlu, “Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz bu yarışmamızın birincileri ve dereceye girenleri belirlendi. Bu kapsamda bugün bir program düzenledik” ifadesinde bulundu.

 

Geniş Katılım Oldu

Devecioğlu, “Yapılan bu olimpiyatlarda dereceye giren bütün öğrencilerimize hayatları boyunca başarı dolu bir ömür diliyorum. Kızılırmak İlköğretim Okulu olarak olimpiyatlarımızı her yıl devam ettirmeye çalışacağız. Başarılı öğrencilerimizin ödülleri takdim edeceğiz. Sizlere bu programa katıldığınız için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Düzenlenen programa Vali Hakan Yusuf Güner’in yanı sıra velilerden yoğun katılım oldu.

 

Her Yıl Olacak

Düzenlenen programda ney konseri de verildi. Ömer Faruk Keskin tarafından verilen konser ilgi ile izlendi. Ödül almayı hak kazanan öğrenciler birer birer kürsüye çağrılarak madalya ve çeşitli ödüller takdim edildi. Kızılırmak İlköğretim Okulu’nun düzenlediği bu programın her yıl geleneksel olarak devam edeceği ifade edildi.

 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli