Anahtar Kelimeler:

Kırıkkale`de Polise Silahlı Saldırı

Kırıkkale`de Polise Silahlı Saldırı

İl emniyet müdürlüğüne ekipler ile arama çıkartılan bir şahıs arasında çatışma çıktı. Çatışmada 1 polis memuru yaralandı.

Apartmana Sığındı
Alınan bilgilere göre; hırsızlık suçundan araması bulunan zanlı B. Ö. Yuva Mahallesi Müslim Erdal Caddesi üzerinde görüldü. Zanlı B.Ö kovalamaca sırasında yanında bulunan silahı polislere ateşledi. Dur ihtarına uymayarak polis ekiplerine kurşun yağdıra zanlı, mahalledeki apartmanlardan birine sığındı. Bu sıra olay yerine onlarca ekip sevk edildi.

Bacağından Yaralandı
Yaklaşık yarım saat süren arama sırasında zanlı B.Ö gizlendiği yerden ekiplere ateş açmaya başladı. Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu yakınında bir evin bahçesine saklanan B.Ö, emniyet güçleriyle çatışmaya girdi. Çatışma sırasında polis memuru Abdullah Demir sol bacağından yaralandı. Çatışmadan yara almayarak kurtulan zanlı B.Ö etkisiz hale getirilerek yakalandı.

Panik Oluşturdu
Yaralı polis memuru Demir ise olay yerine gelen ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi`ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis memurunun durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay Yuva mahallesinde panik yaratırken mahalle sakinleri evlerinin balkonlarına koştular. Bu arada zanlının yakalanmasından sonra okul da bulunan öğrencilerin öğle paydosuna çıkması ile birlikte öğrenciler polisleri alkış yağmuruna tuttular.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu